Mda...corect, ai dreptate cu respectul..., dar problema este ca fotbal si alte jocuri sunt jucate de copii intre 8-15 ani! Acestia isi traiesc si ei copilaria la maxim! Oamenii batrani au uitate se pare de copilarie sau cum erau si ei copii si faceau acelasi lucru...si nu le spunea nimeni nimik! Sunt copii..ce poti sa le spui? Poti tu sa trimiti copii mici pe terenul de fotbal unde domina toti huliganii mari si este si departe? Sunt copii, si ei au bagat la cap ca intre orele 17-22 ei se pot juca..., dar si atunci cand nu sunt ore de odihna...lumea iese ca cik se odihneste si ca aude zgomot din casa! Nu poti sa gonestii copii nevinovati pt. ca nu isi mai aduc batranii aminte de tinerete ca faceau si eu la fel! Deci eu unu sunt de parere ca lumea ar trebui sa stea in casa si sa nu mai iasa cu ciocu mare ca sa se faca liniste! S-au facut ore de liniste...sa doarma in orele de liniste! De aceea s-au facut..corect? Eu cred cca ma voi duce la politi si voi face o cerere ca intr-o zi intre orele 17-22 sa tip ai sa urlu cat pot de tare! Politia a dat voie...
Pei atunci daca nici intre orele 17-22 nu pot sa ma joc aara linistit..., dc nu s-a pus legea sa faci liniste toata ziua...24 din 24! Nu era mai logic? Deci nu ai voie sa faci galagie intre orele 12-17 si 17-22 si 22-08 si nu ai voie nici intre orele 08-12 si 17-22! Trebuia sa puna lege 24 din 24...asa rezolva totul nu? Care este intensitatea maxima de zgomot pe care ai voie sa il faci intre orele 17-22?
Eu nu prea ma refer la muzica sau alte chestii! Deci eu cam zi de zi ies afara cu prietenii si ne jucam in fata portii mele fotbal! Dupa cateva minute...incepe lumea sa iasa ca facem galagie...ca tipam..ca aude in continu in casele lor bataia mingii...si ca sa plecam din fata portii lor! 1. Strada e publica si am voie sa stau pe orice bordura de trotuar in fata oricarei porti. 2. Cat timp mingea nu trece de bordura trotuarului si nu atingem obiecte personale adik masini, garduri si pereti ale proprietarului...eu cred ca am voie sa joc fotbal pe strada!!! Nu e vorba de muzica, ca daca pui niste boxe calumea...cum spuneai tu...toate intrumentele in functiune.cand jucam fotbal nu cred ca facem galgie mai mare decat ele! Si cel mai rau ma oftica ca ies astia smecheri cu fite, adica: cat timp se joaca fisa nu spune nimik...cand nu se mai joaca fisa gata, sare cu gura ca sa plecam! Nu e corect! Deci ies astia cu fitze si nu ies oamenii batrani bolnavi care inteleg ce este aia copilarie si ei nu suporta galagia! dar pana la urma, eu vreau sa stiu daca pot sa joc fotbal in fata portii mele intre orele 17.00-22.00! Nu cred ca fac galagi mai mare decat sirena masinilor de politie! Deci daca aceea are voie sa fie pusa in functiune...atunci noi dc sa nu jucam?
Deci am citit legea clar de la cap la coada, dar nu am observat ceva si ma nelinisteste...deci intre orele 12-17 nu am voie sa fac galagie..., dar intre orele 17-22 pot vb mai tare pe strada? pot asculta muzica la volumul pe care il doresc? pot copii sa se joace fotbal pe strada (in alta parte nu au)...se poate sa se faca aceste lucruri intre aceste ore???