Asociatia de proprietari din care facem parte a hotarat ca cei care nu duc citirea apometrelor intr-o luna sa plateasca din oficiu cate 5 m de apa de persoana , iar luna urmatoare sa achite tot consumul de la ultima citire (tot ce a consumat in ultimile 2 luni, fara a se tine seama ca el a platit cate 5 metri de apa de persoana)
1.Este corecta aceasta masura ?
2.Noi proprietarii am fost "instiintati" de aceasta hotarare print-o hartie afisata la avizier. Asa se procedeaza?Nu trebuie sa luam la cunostinta personal de masuri , reguli,...etc pe care le ia asociatia de proprietari?
Fratele meu nu a luat bacalaureatul,a stat un an acasa .Anul acesta a intrat la facultate, cand a mers cu adeverinta de student la medicul de familie a fost trimis Casa de asigurari de sanatate unde i s-a refuzat primirea adeverintei pana la achitarea contributiei cas pe anul in care a stat acasa pe banii parintilor.....
Ce se poate face?Noi nu cunoastem legea ...ajutati-ne!
Multumesc anticipat!
Multumesc mult pentru raspunsurile date!!!Dar semnele de intrebare continua...
Daca mie imi aproba cererea de revenire, iar sotului nu ii aproba intrarea in ccc ce vom putea face?
Exista posibilitatea sa nu ii aprobe sotului cererea de intrare in ccc?
Daca depun cerere de revenire la munca pe data de 04.07 si solicit inceperea serviciului pe data de 05.07 se poate aproba?Eu lucrez in invatamant, si sunt titular,stiu sigur ca in locul meu a fost un necalificat caruia i s-a terminat contractul odata cu terminarea anului scolar.
Prima data trebuie sa depun eu cererea de revenire si dupa ce aflu daca mi s-a aprobat poate depune sotul cerere de acordare a CCC catre angajator sau sotul poate sa depuna cererea inaintea aflarii raspunsului de la angajatorul meu?
Trebuie facuta cerere si la angajatorul meu,de suspendare a concediului de crestere si ingrijire copil?
Cat dureaza aceasta formalitate?daca este necesara
Daca cererea de suspendare a concediului meu nu se aproba,poate intra in ccc si in perioada de preaviz sau dupa ce se termina aceasta?
Multumesc mult pentru rapiditatea raspunsului!Dar mai am o intrebare,daca ma puteti ajuta:
Care ar fi demersurile pe care ar trebui sa le facem pentru a face aceasta schimbare,nu avem mult timp la dispozitie,2 zile pana la preaviz.
Multumesc anticipat!
Suntem disperati!!!Avem doi copii,rata la casa iar sotul urmeaza sa fie disponibilizat fara drept de a da examen.Eu sunt in concediu de crestere si ingrijire copil ,care are 1 an si 3 luni. Intrebarile sunt:
1.Va putea sa intre tatal in concediu de crestere si ingrijire copil?Conform caror legi?
2.Daca va fi in concediu de crestere si ingrijire copil ,va fi protejat?Cum ,cat si conform caror legii?
Mentionez ca fetita va face 2 ani pe 16 aprilie 2012.