Suntem disperati!!!Avem doi copii,rata la casa iar sotul urmeaza sa fie disponibilizat fara drept de a da examen.Eu sunt in concediu de crestere si ingrijire copil ,care are 1 an si 3 luni. Intrebarile sunt:
1.Va putea sa intre tatal in concediu de crestere si ingrijire copil?Conform caror legi?
2.Daca va fi in concediu de crestere si ingrijire copil ,va fi protejat?Cum ,cat si conform caror legii?
Mentionez ca fetita va face 2 ani pe 16 aprilie 2012.
1. Tatal va putea intra in CCC .. intrucat copilul are ca data de nastere o data anterioara datei de 01.01.2011, tatalui ii sunt inicdente dispozitiile OUG nr.148/2005.
2. Pe durata CCC nu poate fi concediat decat in situatia in care concedierea intervina ca urmare a reorganizarii judiciare, a falimentului sau a dizolvarii angajatorului, in conditiile legii.
Multumesc mult pentru rapiditatea raspunsului!Dar mai am o intrebare,daca ma puteti ajuta:
Care ar fi demersurile pe care ar trebui sa le facem pentru a face aceasta schimbare,nu avem mult timp la dispozitie,2 zile pana la preaviz.
Multumesc anticipat!
Trebuie facuta cerere si la angajatorul meu,de suspendare a concediului de crestere si ingrijire copil?
Cat dureaza aceasta formalitate?daca este necesara
Daca cererea de suspendare a concediului meu nu se aproba,poate intra in ccc si in perioada de preaviz sau dupa ce se termina aceasta?
Probleme demisie
marianams70
sunt in concediu de cresterea copilului pana in iulie si miam depus la firma acum o saptamana demisia scrisa de mana ca dupa terminarea concediului nu ma mai ... (vezi toată discuția)