Suntem disperati!!!Avem doi copii,rata la casa iar sotul urmeaza sa fie disponibilizat fara drept de a da examen.Eu sunt in concediu de crestere si ingrijire copil ,care are 1 an si 3 luni. Intrebarile sunt:
1.Va putea sa intre tatal in concediu de crestere si ingrijire copil?Conform caror legi?
2.Daca va fi in concediu de crestere si ingrijire copil ,va fi protejat?Cum ,cat si conform caror legii?
Mentionez ca fetita va face 2 ani pe 16 aprilie 2012.
Daca depun cerere de revenire la munca pe data de 04.07 si solicit inceperea serviciului pe data de 05.07 se poate aproba?Eu lucrez in invatamant, si sunt titular,stiu sigur ca in locul meu a fost un necalificat caruia i s-a terminat contractul odata cu terminarea anului scolar.
Prima data trebuie sa depun eu cererea de revenire si dupa ce aflu daca mi s-a aprobat poate depune sotul cerere de acordare a CCC catre angajator sau sotul poate sa depuna cererea inaintea aflarii raspunsului de la angajatorul meu?
Multumesc mult pentru raspunsurile date!!!Dar semnele de intrebare continua...
Daca mie imi aproba cererea de revenire, iar sotului nu ii aproba intrarea in ccc ce vom putea face?
Exista posibilitatea sa nu ii aprobe sotului cererea de intrare in ccc?
Probleme demisie
marianams70
sunt in concediu de cresterea copilului pana in iulie si miam depus la firma acum o saptamana demisia scrisa de mana ca dupa terminarea concediului nu ma mai ... (vezi toată discuția)