este vorba despre un cuplu de cetateni italieni; am navigat un pic si am inteles din numeroasele articole scrise ,referitoare la tema de mai sus,ca se poate incheia un asa zis contract sau oricum o intelegere legala prin care respectiva mama surogat cedeaza toate drepturile parintesti din momentul nasterii copilului ,celeilalte "mame".Inseminarea se face cu embrionul cuplului respectiv,nicidecum cu ovulul mamei purtatoare,bineinteles,este vorba despre o infima probabilitate de compatibilitate,dar nu imposibila.Legea romana ,era scris,posibil ca nu mai e valabila la ora actuala,prevede ca cuplul respectiv sa poata da o donatie acestei mame,dar nu o plata,pt ca nu este un serviciu.Aceste donatii in anul 2006 erau in jur de 3000 de euro.Acum ..............nu mai stiu ,nu m-a mai interesat subiectul.Dar,fiind mama naturala a doi copii,eu am alte conceptii,sunt totul pt mine,dar,vazand unde duce dorinta de a-i avea,si primind o cerere de ajutor din partea acestor persoane care au incercat tot posibilul sa-i aiba si nu pot......am zis sa incerc sa vad despre ce e vorba.Considerati ca sunt mame care-i fac si-i arunca sau ii omoara.Este subiectiva problema si consider ca toti au cate ceva de zis,avand in vedere ca nu suntem deloc in grad de a condamna sau critica,dar oricum putem decide.