avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Activitate roxan

Activitate roxan

Buna seara , ma bucur mult ca v-am gasit , desii suntem intr-o situatie dificila eu si sotul meu , care acum cateva zile , mai precis pe 1 Iulie a semnat foaia prin care este disponibilizat din postul pe care il ocupa . Ca sa fiu mai explicita din 18 instalatori ,9 au fost dati afara pe motiv ca posturile lor sunt disponibilizate . Sotul meu este intretinator de famile , eu nu am servici fiind acasa in grija gemenilor care au grad de handicap mediu (astm bronsic , o boala pe care nu doresc s-o aiba nimeni ) ,dar si in grija casei si a baiatului nostru mai mare . Sotul si-a anuntat in mod ofiocial sefii , ca el este intretinator de familie , care are acasa 3 copii , din care 2 (gemni ) cu grad mediu de handicap, au dat din umeri ca si cand ar fii vorbit limbi straine . Desii cei care nu au fost disponibilizati , au multe greseli in seviciu , ba chiar in repetate randuri unul dintre ei vine in stare de ebrietate astfel incat seful il trimete acasa sa se odihneasca , dar nu il disponibilizeaza pe el . Mai este un caz au o colega cu handicap surdo-muta , fata de vreo 30 ani fara sot si copii , fara obligatii si rate in banci , binanteles si ea a ramas , cum au ramas si ceilalti colegi prieteni de gratar si ce-o mai fii cu sefu . In speranta ca nu v-am plictist si ca vom gasii sfaturi bune si intelegere la d-voastra va multumim ! . Ce sa facem , noi vrem sa -i dam in judecata , nu mii se pare normal sa dai afara un tata cu o famile de intretinut cu copii bolnavi , si as ramana toate leprele sa ne rada in nas !