avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sot dat afara desii este intretinator da famile , cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sot dat afara desii este intretinator da famile , cu trei copii de din care doi (gemeni ), cu grad mediu de handicap

Buna seara , ma bucur mult ca v-am gasit , desii suntem intr-o situatie dificila eu si sotul meu , care acum cateva zile , mai precis pe 1 Iulie a semnat foaia prin care este disponibilizat din postul pe care il ocupa . Ca sa fiu mai explicita din 18 instalatori ,9 au fost dati afara pe motiv ca posturile lor sunt disponibilizate . Sotul meu este intretinator de famile , eu nu am servici fiind acasa in grija gemenilor care au grad de handicap mediu (astm bronsic , o boala pe care nu doresc s-o aiba nimeni ) ,dar si in grija casei si a baiatului nostru mai mare . Sotul si-a anuntat in mod ofiocial sefii , ca el este intretinator de familie , care are acasa 3 copii , din care 2 (gemni ) cu grad mediu de handicap, au dat din umeri ca si cand ar fii vorbit limbi straine . Desii cei care nu au fost disponibilizati , au multe greseli in seviciu , ba chiar in repetate randuri unul dintre ei vine in stare de ebrietate astfel incat seful il trimete acasa sa se odihneasca , dar nu il disponibilizeaza pe el . Mai este un caz au o colega cu handicap surdo-muta , fata de vreo 30 ani fara sot si copii , fara obligatii si rate in banci , binanteles si ea a ramas , cum au ramas si ceilalti colegi prieteni de gratar si ce-o mai fii cu sefu . In speranta ca nu v-am plictist si ca vom gasii sfaturi bune si intelegere la d-voastra va multumim ! . Ce sa facem , noi vrem sa -i dam in judecata , nu mii se pare normal sa dai afara un tata cu o famile de intretinut cu copii bolnavi , si as ramana toate leprele sa ne rada in nas !
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:44, 4 Iulie 2011
imi pare rau de necazul dvs, puteti contesta decizia de concediere.
poate fata de 30 de ani, cu handicap.. nu e lepra, ca nu are sot si rate la banci...
Imi pare rau de situatia dvs. In economie nu conteaza daca iti intretii familia sau nu, totul tine de profit si de venituri-cheltuieli.

Puteti contesta decizia de concediere .

Mai este un caz au o colega cu handicap surdo-muta , fata de vreo 30 ani fara sot si copii , fara obligatii si rate in banci , binanteles si ea a ramas

Persoana surdo-muta (adica gr.II de handicap) nu plateste impozit pe venitul salarial si firma beneficiaza de scutirile pe care le are angajata.
Ultima modificare: Luni, 4 Iulie 2011
ContSters98245, utilizator
Este o situatie dificila dar sunt sute de mii de asemenea cazuri. In economia de piata nu primeaza criteriul social. Bine ar fi ca nici nepotismul, familiarismul,etc. sa nu primeze lasand loc numai profesionalismului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde merg copiii in caz de divort dianaalexandra dianaalexandra buna ziua as vrea sa va adresez o intrebare si sa ma sfatuiti am o prietena apropiata care se confrunta cu o problema dificila are trei copii 2 fetite si un ... (vezi toată discuția)
Am un copil de 17 ani si un sot abuziv. cum ar trebui sa procedez? virgiliamihai55 virgiliamihai55 Sunt casatorita de 30 de ani si am impreuna cu sotul meu un copil de 17 ani. Locuim impreuna intr-un apartament pe numele sotului (cumparat de parintii lui). ... (vezi toată discuția)
Act necesar pentru a lasa un apartament doar unuia din cei 2 copii romaryo37 romaryo37 Buna ziua, situatia este urmatoarea: Parintii,ambii in viata au doi copii,respectiv doua fete....ei vor sa lase apartamentul proprietate personala doar unei ... (vezi toată discuția)