avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Activitate Nicolae Emil Trufas

Activitate Nicolae Emil Trufas

Buna seara
As dori sa creez o tara virtuala ( vreau pe scurt sa explic : Vreau sa creez un club privat cu denumirea Principat Liber Dacia . Specific clar ca este un pamflet ( gluma ) o comunitate pe internet cu un act de infintare - o poveste despre cum am decis infintare asa zisului Principat , O Constitutie cu articole , inchirierea de functii pe 1 an , ( avocat , procuror , judecator , senator , conferire de titluri nobiliare , in final o joaca de adulti )
Varsta de inscriere minim 18 ani . Este o joaca , un mediu prietenesc care ofera total simbolic cetatenie daca , diplome onorifice , si impreuna cu cetateni care se vor inscrie voi dori sa efectuam activitati in comun ( petreceri , licitati , cursuri , conferinte , ateliere , vanzare de produse , legitimatii etc . Mentionez ca detin o intreprindere individuala ca voi oferii factura , chitanta , plata ramburs la colete , contarct de prestari servicii . Oare la ce cod CAEN se incadreaza activitatea ? Si oare este legal , sa nu cumva sa am probleme ...... legale .
Astept in special parerea avocatilor de pe forum . Adresa de email nicutrufas@yahoo.om .
Ce se intampla cand o factura naspa ( adica firma care emite factura e inactiva , sau cu efectiv fantoma ) contabilul o inregistreaza si la un control se vede ca e falsa .
Contabilul are obligatia sa verifice fiecare factura si firma . Va multumesc pentru raspuns Nicu Trufas