avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Este legal sa creezi o tara virtuala ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Este legal sa creezi o tara virtuala ?

Buna seara
As dori sa creez o tara virtuala ( vreau pe scurt sa explic : Vreau sa creez un club privat cu denumirea Principat Liber Dacia . Specific clar ca este un pamflet ( gluma ) o comunitate pe internet cu un act de infintare - o poveste despre cum am decis infintare asa zisului Principat , O Constitutie cu articole , inchirierea de functii pe 1 an , ( avocat , procuror , judecator , senator , conferire de titluri nobiliare , in final o joaca de adulti )
Varsta de inscriere minim 18 ani . Este o joaca , un mediu prietenesc care ofera total simbolic cetatenie daca , diplome onorifice , si impreuna cu cetateni care se vor inscrie voi dori sa efectuam activitati in comun ( petreceri , licitati , cursuri , conferinte , ateliere , vanzare de produse , legitimatii etc . Mentionez ca detin o intreprindere individuala ca voi oferii factura , chitanta , plata ramburs la colete , contarct de prestari servicii . Oare la ce cod CAEN se incadreaza activitatea ? Si oare este legal , sa nu cumva sa am probleme ...... legale .
Astept in special parerea avocatilor de pe forum . Adresa de email nicutrufas@yahoo.om .

Alte discuții în legătură

Vreau să deschid un loc de joacă pentru copii. de ce acte și autorizații am nevoie? Alina FunLand Alina FunLand Buna ziua. Vreau sa deschid un loc de joaca pentru copii. As dori sa explic putin conceptul pe care il am eu in minte, pentru a ma putea face inteleasa si cine ... (vezi toată discuția)
Platesc prea mult pentru oferte nedorite. diana122 diana122 Am tot amanat sa fac publica nedumerirea mea dar a sosit momentul. Este vorba despre pachetele oferite de operatorii de televiziune prin cablu din Romania. ... (vezi toată discuția)
Dependenta si deferenta Radu Gabrian Radu Gabrian Imi place fotbalul ca sport,ca fenomen,ca spectacol,din nefericire,nu si cel autohton atat de otravit si de abuzat in ultima vreme. Din dragoste pentru ... (vezi toată discuția)