avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau să deschid un loc de joacă pentru copii. De ce ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau să deschid un loc de joacă pentru copii. De ce acte și autorizații am nevoie?

Buna ziua. Vreau sa deschid un loc de joaca pentru copii. As dori sa explic putin conceptul pe care il am eu in minte, pentru a ma putea face inteleasa si cine doreste sa imi raspunda, sa o poata face in deplina cunostiinta de cauza.
Va fi un loc unde copii pot veni sa se joace (""compartimentat"" atat pentru cei de 3-4-5-6 ani ca si pentru cei de 9 - 10 - 11-12 ani), dar sa si organizam petreceri tematice, de onomastica (fara mancare oferita de noi) dar si ateliere tematice cu profesori platiti la ora (desen, teatru, filme, limbi straine).

Intrebarea este: de ce acte si autorizatii as avea nevoie?

Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Diana Camelia Diaconu , Avocat 19:08, 25 Septembrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pasul 1: Inainte de toate, trebuie sa va organizati intr- o forma juridica: srl, sa, ii sau pfa. Daca nu aveti o diploma in domeniu, atunci srl sau sa. Aveti nevoie de un spatiu adecvat desfasurarii activitatilor dorite, cu utilitati aferente. In special, in afara de locul de joaca sau petrecere, ar fi bine ca spatiul sa fie dotat cu toaleta pentru copii si toaleta pentru adulti. Deci, contract de inchiriere sau de comodat, apoi carti de identitate si restul documentelor care se intocmesc de avocat sau notar pentru depunerea dosarului la Registrul comertului. Cod CAEN: 9329 Alte activitati recreative si distractive. Va pot enumera toate actele daca e nevoie.
Pasul 2: autorizatie de la Sanatatea Publica, Acordul de la Primarie, notificare Cons. Jud. Prin Protectia Copilului. Etc Protectia consumatorului va poate indruma. Trebuie sa aveti in vedere ca aceleasi norme de igiena si siguranta care se cer la spatiile care care au functiuni pentru agrement . Daca veti avea instalatii de joaca, trebuie sa aveti persoana acreditata ISCIR si sa solicitati autorizare ISCIR si de la Primarie. Ma puteti contacta si in privat, in masura in care intampinati dificultati. Este un proiect Ok. Sunt neindestulatoare spatiile de joaca, oricum. Va urez succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl - loc de joaca pentru copii MikePort MikePort Buna! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Sotia doreste sa deschida un SRL pentru a infiinta unui loc de joaca pentru copii(ludoteca) intr-un spatiu ... (vezi toată discuția)
Organizare evenimente pentru copii STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua As dori sa infiintez o intreprindere indivuduala (sau srl) care sa aiba ca obiect de activitate organizarea de petreceri pentru copii, si eventual ... (vezi toată discuția)
Caen trambulina pentru copii Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna dimineata! Am si eu o intrebare. Am o societate pe cale de a se infiinta care, printre alte activitati, va avea si trambulina dintr-aceea pentru ... (vezi toată discuția)