avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... organizare evenimente pentru copii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

organizare evenimente pentru copii

Buna ziua
As dori sa infiintez o intreprindere indivuduala (sau srl) care sa aiba ca obiect de activitate organizarea de petreceri pentru copii, si eventual un spatiu de joaca pentru copii unde parintii pot lasa copii in grija personalului pe o durata de maxim 2 ore. Intrebarea mea este daca am nevoie de autorizatii speciale deoarece este vorba despre copii? ce caen credeti ca ar trebui sa folosesc sa le pot incadra ambele activitati (parerea mea este ca ambele intra la activitati recreative)? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Birou Consiliere Relatii de Munca , Consultant resurse umane 17:06, 12 Noiembrie 2009
COD CAEN 9329 "Alte activitati recreative si distractive n.c.a.", cat despre autorizatii, ele sunt specifice spatiului si aparaturii cat si personalului, functie de activitatea practic desfasurata.
si daca as vrea sa-mi fac o pfa pe codul 9329 ce ar trebui sa fac si ce calificare ar trebui sa am?
nu pentru toate activitatile caen trebuie sa ai calificare.
ma poti contacta ptr detalii: office@bcrm.ro; www.bcrm.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! doresc să înființez un pfa cu cod caen 9329 - ... florentina1marin florentina1marin Bună ziua! Doresc să înființez un PFA cu Cod CAEN 9329 - Alte activități recreative si distractive n.c.a.. Ce calificare ar trebui să am? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Cod caen pentru un srl kiddies kiddies Buna ziua, Am un SRL (petreceri copii) si doresc sa ma informez cu privire la un cod CAEN pentru meditatii copii sau ingrijire copii. Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Srl - loc de joaca pentru copii MikePort MikePort Buna! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Sotia doreste sa deschida un SRL pentru a infiinta unui loc de joaca pentru copii(ludoteca) intr-un spatiu ... (vezi toată discuția)