avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL - loc de joaca pentru copii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL - loc de joaca pentru copii

Buna!

Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Sotia doreste sa deschida un SRL pentru a infiinta unui loc de joaca pentru copii(ludoteca) intr-un spatiu inchiriat. Ma intereseaza care este CAEN-ul pe care trebuie sa-l foloseasca pentru aceasta activitate si daca e nevoie de anumite autorizatii in afara documentelor de infintare firma.

Multumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2011
MikePort, utilizator
Cel mai recent răspuns: MikePort , utilizator 09:49, 14 Decembrie 2011
Depinde de activitatile pe care doriti sa le desfazurati acolo.

9329 Alte activitati recreative si distractive n.c.a.
Multumesc pentru raspunsuri.

Locul va fi amenajat cu jucaraii de mai multe categorii (Structura modulara pe 2 niveluri cu tobogan, pod suspendat, trambulina, cos de baschet, piscina cu bile, jucarii din burete moale pentru bebei, o multime de jocuri si jucarii: papusi, carucioare papusi, patuturi papusi, casuta, bucatarie, trenulet, atelier, jucarii educative, seturi de constructie).De asemenea, se vor putea organiza petreceri pentru sarbatorirea zilelor onomastice ale copilasilor.
Stim ce trebuie pentru a infiinta firma, dar am nevoie de autorizatie de funtionare, de ceva de la sanepid?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea in scopuri de tva a societatilor comerciale. (omfp nr. 2795/2011) bob02008 bob02008 Buna ziua, am intampinat si eu o problema la ANAF. De curand mi-a fost eliberat certificatul de inregistrare, certificatul constatator si rezolutia de catre ... (vezi toată discuția)
Zodiac... :) tanguera tanguera [b]BERBEC [/b](21 martie – 20aprilie) [b]Simbol[/b]: Berbecul. Ala din Evul Mediu cu care se daramau portile castelelor. Baga bine in cap chestia ... (vezi toată discuția)