Totusi in cazul restructurarii unui post nu trebuia sa ma instiinteze angajatorul printr-un document scris si va mai spun ca in departamentul in care am lucrat nu s-a dat nimeni afara ba chiar s-a mai angajat inca cineva,cand spui restructurare nu inseamna sa plece cineva?
Multumesc.
Buna ziua,
Va rog, am o intrebare legata de preaviz.Sunt in concediu de crestere copil(legea veche 2 ani) si mi-am manifestat dorinta de a reveni la serviciu cu data de 01 martie 2012, desi mai am inca 4 luni pana implineste copilul 2 ani, dar conducerea mi-a comunicat verbal ca imi da acea decizie de incetare a suspendarii contractului individual de munca, dar de a doua zi imi da preaviz, pentru ca s-au facut restructurari in cadrul firmei dar eu nu am fost anuntata si chiar daca mai intorc dupa patru luni tot preaviz imi da si atunci.Intrebare: este corecta decizia angajatorului, iar eu angajat am vreun drept?Va multumesc din suflet!
Intrebare : persoanele aflate in concediu de crestere copil pot fi concediate, pentru ca nu am vazut sa fie mentionate la cei care nu pot fi concediati.
Multumesc.