multumesc pentru explicatii domnului george ... vreau sa spun ca ulterior mesajului am aflat ca ca cel de care v-am spus a fost numit de 2 sapt in functia de director general. Cand am intrebat care si cate pers trebuie sa faca parte din comisie ma gandeam daca ar fi fost obiectiv sa fie numite persoane care au lucrat cu fostul director general si care ar putea sa se pronunte asupra muncii si atitudinii in cadrul desfasurarii activitatii cunoscandu-l pe acesta. In fine multumesc inca o data pentru lamuriri.
in cazul in care directorul general al unei firme de constructii este tras la raspundere pentru desfasurarea necorespunzatoare a cativitatii sale care si cati membri ai comisiei sunt apti pentru al audia si ulterior daca se dovedeste a fi vinovat apti pentru al sanctiona si ce functie trebuie sa aiba ei in cadrul firmei?
2. Este posibil ca directorul general sa fie tras la raspundere de o persoana care are functia de director, fiind numit de 2 saptamani in aceasta functie , iar acesta nu a lucrat impreuna cu directorul general, nu au colaborat la niciun proiect in ceea ce priveste obiectul de activitate al firmei si anume constructiile? este normal ca un om care nu are habar, nu a fost interesat, nu are cunostinte tehnice in domeniul constructiilor si cu privire la activitatea directorului general pe care l-am mentionat sa aiba dreptul sa faca parte din aceasta comisie dupa ce a aplicat amenintari asupra altor persoane cum ar fi ingineri, sef de punct de lucru si asupra directorului general din speta?