avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate Ombla

Activitate Ombla

Răspuns la discuția Vanzare apartament
Se pot specifica ceva clauze in contract, ma refer ca iesirea din indiviziune sa fie simpla si rapida, ma intelegi ca nu vreau sa imi complic viata + ca e fratele meu, si nu ar fi placut sa il dau in judecata sau alte minuni.
Va salut!
Cu 2 intrebari va deranjez: 1. mama a dat un apartament cu 3 camere la schimb cu o garsoniera + o suma de bani intrebarea e cine plateste actul de vanzare-cumparate al apartamentului si cine il plateste pe cel al garsonierei (doamna de la agentie zice ca e bine sa trecem niste sume mai mici pentru ca nu fie asa mult de platit, e ok?). 2 io mai am un frate si vrea sa ia garsoniera pe numele amadurora, e posibil si daca se poate si io vreau intr-o perioada de timp sa ma mut eventul sa vindem garsoniera si sa impartim banii sau sa ne despagubim unul pe celalalt si el nu vrea cum rezolvam problema.
Va multumesc!
Răspuns la discuția \"Lucru la negru?\"
Intrebare: Proprietarul lucreza in capitala(50 km de noi) si nu o sa fie tot timpul cu noi la casa (inca nu e locuibila casa), daca vine cineva de la primarie sau alta institutie care verifica "munca" si ne gaseste doar pe noi 3 e posibil sa ne ia ca suntem muncitori luati la negru sau zilieri platiti cu ziua, risca vreo amenta ceva?
Salut, vreau sa ajut un prieten sa izoleze casa, se considera munca la negru? Sa va dau si cateva amanunte, casa cu pricina se afla in oras, proprietarul, prietenul meu, vrea sa il ajutam sa o izoleze(eu, el si inca 2 baieti) sa nu mai plateasca firma ca il costa mai mult. Autorizatia de constructie ii expita la sfarsitul lui septembrie, noi care il ajutam riscam sa luam vreo amenda sau mai stiu io ce, sau el risca ceva? Un perete de cca 6 ml se alfa langa trotuarul pietonal, acolo o sa se monteze o schela(metalica).Ce ar trebui sa facem ca sa nu riscam nimic nici noi si nici el, multumesc de ajutor, salutare!