Multumesc mult de consideratii, libercugetator...Intai sa ma vad acolo pe lista cu punctajul si sa trec cu bine peste rationament + interviu :)
putin offtopic. (dar in ajutorul catorva persoane din provincie sper)
Pentru cei care au tot intrebat de cazare destul de ieftina la hotel decent in apropierea zonei in care se desfasoara examenul. Sa imi dea un mesaj privat pt k nu cred k am voie sa pun link cu hotelul respectiv.
Serios? =D>
Urmaresc forumul aproape de la inceput si nu am citit niciun mesaj al cuiva care le trimite. Laudabila atitudine (nu o zic absolut deloc ironic). Dar eu intru pe forum ca sa citesc vesti si cand vad ca 50% din mesaje au acelasi continut, ma cam apuca...nabadaile :))
Ei, daca e cineva care face asta, promit sa-mi mai exteriorizez nemultumirea pentru ca nu am de ce :))
Spor la invatat tuturor!
ps: mi-a zis cnv sa dau la INM...nu prea as putea pentru ca am licenta pe 18 iulie, iar termenul limita pt depunerea dosarelor la INM este 15. In plus nu-mi doresc absolut deloc o astfel de cariera. Ma pasioneaza avocatura si momentan asta as vrea sa fac.
Va doresc mult succes ! Sa dea Dumnezeu sa fim colegi de breasla toti din toamna !