avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Activitate AAsasin

Activitate AAsasin

Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
Executron a scris:

Multumesc mult de consideratii, libercugetator...Intai sa ma vad acolo pe lista cu punctajul si sa trec cu bine peste rationament + interviu :)

Felicitari pentru punctaj`ul realizat. Cand se afiseaza rezultatele mai exact?
google it :) baga pe google eroarea respectiva si in 10 secunde gasesti link`ul care te va ajuta.
banuiesc k iti apare mswrd632. dak nu reusesti am sa iti caut eu.
acum am citit mesajele private pe care mi le-au trimis colegii de pe forum si inteleg k problema in legatura cu cazarea e ceva mai complicata deoarece majoritatea hotelurilor sunte deja full (implicit si cel catre care v-am directionat) , chiar dak este foarte tarziu, daca cineva mai are inca aceiasi problema o sa incerc sa va mai caut ceva hotel tot in zona aproape de locul de desfasurare. pm me
Răspuns la discuția SNG 2011
acum am citit mesajele private pe care mi le-au trimis colegii de pe forum si inteleg k problema in legatura cu cazarea e ceva mai complicata deoarece majoritatea hotelurilor sunte deja full (implicit si cel catre care v-am directionat) , chiar dak este foarte tarziu, daca cineva mai are inca aceiasi problema o sa incerc sa va mai caut ceva hotel tot in zona aproape de locul de desfasurare. pm me
AAsasin a scris:

putin offtopic. (dar in ajutorul catorva persoane din provincie sper)

Pentru cei care au tot intrebat de cazare destul de ieftina la hotel decent in apropierea zonei in care se desfasoara examenul. Sa imi dea un mesaj privat pt k nu cred k am voie sa pun link cu hotelul respectiv.

liviu si cezara aveti PM. sper sa va fie de ajutor si bafta la examen.
putin offtopic. (dar in ajutorul catorva persoane din provincie sper)

Pentru cei care au tot intrebat de cazare destul de ieftina la hotel decent in apropierea zonei in care se desfasoara examenul. Sa imi dea un mesaj privat pt k nu cred k am voie sa pun link cu hotelul respectiv.

Pentru cei care au tot intrebat de cazare destul de ieftina la hotel decent. Sa imi dea un mesaj privat pt k nu cred k am voie sa pun link cu hotelul respectiv.

P.s. Banuiesc k doriti cat mai aproape de LOCUL UNDE SE DESFASOARA EXAMENUL , nu aproape de SNG. Pt k, din cate stiu eu , examenul se sustine la una din facultatile "DIMITRIE CANTEMIR" . "NICOLAE TITULESCU" . "TITU MAIORESCU" ... care practic sunt in acelasi "complex" de facultati , k zona de reper statia de metrou TIMPURI NOI, iar SNG este pe str. regina elisabeta.
A fost publicata pe site-ul CSM. Insa lumea vad k e putin cam amortita aici sau deja au inceput sa creasca emotiile in randul candidatilor.
Se pare ca liste au fost publicate. 1017 candidati apar. Dintre care vreo 55 retrasi sau respinsi.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Mihaela88 a scris:

Serios? =D>
Urmaresc forumul aproape de la inceput si nu am citit niciun mesaj al cuiva care le trimite. Laudabila atitudine (nu o zic absolut deloc ironic). Dar eu intru pe forum ca sa citesc vesti si cand vad ca 50% din mesaje au acelasi continut, ma cam apuca...nabadaile :))
Ei, daca e cineva care face asta, promit sa-mi mai exteriorizez nemultumirea pentru ca nu am de ce :))

Spor la invatat tuturor!

ps: mi-a zis cnv sa dau la INM...nu prea as putea pentru ca am licenta pe 18 iulie, iar termenul limita pt depunerea dosarelor la INM este 15. In plus nu-mi doresc absolut deloc o astfel de cariera. Ma pasioneaza avocatura si momentan asta as vrea sa fac.
Va doresc mult succes ! Sa dea Dumnezeu sa fim colegi de breasla toti din toamna !

dar tu unde ai de sustinut examenul de licenta asa tarziu? :-s