Parintii mei locuiesc intr-un bloc cu 6 etaje care inainte de 2008 cand s-a decis amenajarea de containere de gunoi in apropierea blocului, gunoiul era aruncat pe ghena.
Ei au decis sa vorbeasca cu vecinii de pe palier sa intre in posesia acelui spatiu pentru a mari bucataria in schimbul unei sume de bani. Vecinii au acceptat au primit banii si au semnat la primirea acestora.
Inca nu au apucat sa mearga sa faca cadastru pentru acel spatiu dar in schimb a fost trecuta la asociatie. Anul acesta au avut o divergenta cu vecinul de jos si acesta pentru a se "razbuna" a mers la politie si probabil a declarat ca noi nu avem acte pe acel spatiu ca am primit o invitatie la sediul politiei pentru a avea discutii in vederea lamuririi problemei privind spatiul comun de la etajul 2 unde locuiesc .
Care sunt consecintele ce trebuie sa le suportam pentru neinregistrarea acestui spatiu? Si cum ar trebui sa procedam?
Parintii mei au cumparat un apartament in Iasi la etajul 4 din 4 intr-un bloc ce nu este acoperit, pe parcursul anilor terasa blocului a fost folosita in diferite scopuri ceea ce a dus la ruperea cartonului si la infiltrarea apei in tavanul apartamentului. In vara aceasta vor sa puna alt carton pentru a rezolva problema infiltratiei.
Ei doresc sa faca aceasta acoperire fara contributia asociatiei si a vecinilor multi dintre ei neavand o situatie materiala buna dar in schimbul cedarii dreptului la terasa.
Este posibila aceasta situatie?