avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate aculin

Activitate aculin

Răspuns la discuția Corupere de minori
pai cred ca probele la dosar pana akma sunt...pt k politisti au facut poze pe unde a intrat ea in camera mea si patul si niste poze pe care ea mi lea dat dezbracata...
da conteza k ea prima data cand a dat declaratia a zis k a fost violata da pe urma sia schimbat declaratia a zis k nu a fost violata ci a intretinut relati sexuale k mne de frica...
deci am si eu sanse sa nu ajung la inchisoare sau la centru de reeducare...o conta si asta ca eu eram cu ea de aproape 10 luni si ea era la mine acasa cand sa intamplat sa ne gaseasca parinti impreuna...ea a zis in declaratie ca a venit acasa de frica dar adevarul este ca a venit de bunavoie...
stiu k nu strica...da ea de frica parintilor imi face mie rau k politistul mia zis k a fost mai mult o joaca de copii da akma yo nul cred pe ala...
politistul mia zis k aicea nu e vorba de viol
da eu pot sa o acuz ca ma seduz...ca doar imi dadea poze cu ea dezbracata si cand ma duceam la ea acasa o gaseam mereu dezbracata...
pai martori nu exista...doar expertiza medico legala sa o faca...da politia ce ia mai mult in considerare???
da ea la declaratie a zis prima data ca am violato si pe urma na mai zis asa...a zis k am amenintato cu moartea daca nu o face cu mine...politistul mia zis ca la noi a fost mai mult o joaca da acuma eu stiu??? sa va dau mai multe detalii...politia a facut la mine poze ca ea a dormit la mine si a venit de bunavoie la mine nu a obligato nimeni si la politie leam dat si niste poze pe care ea mi lea dat dezbracata da eu pot sa zic ca ma si seduz ca eu cand ma duceam la ea acasa se dezbraca si se punea peste mine...
da la politie
ce mi se poate intampla daca am intretinut relati sexuale cu o fata doar ca baiatul are 16 ani si fata 13 si parinti acesteia a declarat ca am corupto dar am intretinut relatii sexuale cu acordul ei dar ea acuma sa incurcat in declarati ca prima data a zis ca am violato si pe urma a zis ca nu am violato ci am fortato sa o faca cu mine si ca am amenintato ca o omor??? si eu am dat declaratie ca mia dat poze cu ea dezbracata am dat pozele la politie am zis ca de cate ori ma duceam la ea se dezbraca ce mi se poate intampla???