avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Corupere de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Corupere de minori

ce mi se poate intampla daca am intretinut relati sexuale cu o fata doar ca baiatul are 16 ani si fata 13 si parinti acesteia a declarat ca am corupto dar am intretinut relatii sexuale cu acordul ei dar ea acuma sa incurcat in declarati ca prima data a zis ca am violato si pe urma a zis ca nu am violato ci am fortato sa o faca cu mine si ca am amenintato ca o omor??? si eu am dat declaratie ca mia dat poze cu ea dezbracata am dat pozele la politie am zis ca de cate ori ma duceam la ea se dezbraca ce mi se poate intampla???
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:09, 11 Iulie 2011
A fost formulata plangere penala impotriva dvs la politie sau la parchet ?
da la politie
Daca exista deja o plangere penala, incadrarea juridica este act sexual cu un minor, infractiune prevazuta de art.198 cod penal si pedepsita cu inchisoarea de la 3 la 15 ani.Fiind minor, limitele de pedeapsa se reduc la jumatate. Este esential sa va angajati un avocat.
da ea la declaratie a zis prima data ca am violato si pe urma na mai zis asa...a zis k am amenintato cu moartea daca nu o face cu mine...politistul mia zis ca la noi a fost mai mult o joaca da acuma eu stiu??? sa va dau mai multe detalii...politia a facut la mine poze ca ea a dormit la mine si a venit de bunavoie la mine nu a obligato nimeni si la politie leam dat si niste poze pe care ea mi lea dat dezbracata da eu pot sa zic ca ma si seduz ca eu cand ma duceam la ea acasa se dezbraca si se punea peste mine...
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iulie 2011
aculin, utilizator
Declaratiile partii vatamate nu pot sustine singure invinuirea (fie ca e vorba de viol fie ca e vorba de act sexual cu un minor), ele trebuie coroborate si cu alte probe (martori, expertiza medico legala, etc) . Tocmai de aceea se impune angajarea unui avocat.

Alte discuții în legătură

Violul mariusbt1 mariusbt1 as dori sa stiu ce pot face in acest caz: am o garsoniera in care stau cu chirie si intr-o zi aduc acolo o fata sane simtim bine. beau un pahar de suc cu ea,ne ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,am și eu o întrebare. În urmă cu aproximativ 2 ... Cosmin S Cosmin S Bună ziua,am și eu o întrebare. În urmă cu aproximativ 2 ani am fost acuzat de o minoră că aș fi violato, bineînțeles că nu este adevărat. Între ... (vezi toată discuția)
Sex cu o minora Mari20 Mari20 am avut o prietena minora si am facut sex cu ea... dar nu am obligato.. a fost d buna voie..si pe urma d fiecare data s-a intamplat cu acordula ei.. nu am ... (vezi toată discuția)