avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Corupere de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Corupere de minori

ce mi se poate intampla daca am intretinut relati sexuale cu o fata doar ca baiatul are 16 ani si fata 13 si parinti acesteia a declarat ca am corupto dar am intretinut relatii sexuale cu acordul ei dar ea acuma sa incurcat in declarati ca prima data a zis ca am violato si pe urma a zis ca nu am violato ci am fortato sa o faca cu mine si ca am amenintato ca o omor??? si eu am dat declaratie ca mia dat poze cu ea dezbracata am dat pozele la politie am zis ca de cate ori ma duceam la ea se dezbraca ce mi se poate intampla???
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:09, 11 Iulie 2011
da conteza k ea prima data cand a dat declaratia a zis k a fost violata da pe urma sia schimbat declaratia a zis k nu a fost violata ci a intretinut relati sexuale k mne de frica...
pai cred ca probele la dosar pana akma sunt...pt k politisti au facut poze pe unde a intrat ea in camera mea si patul si niste poze pe care ea mi lea dat dezbracata...
Discutati cu parintii dvs sa va ajute in angajarea unui avocat penalist istet si verificat pentru a va sustine cauza in fata organelor de urmarire penala pentru a reusi sa minimalizeze eventualele consecinte juridice ale celor intamplate si cred eu , ca opinia conform careia ar trebui sa consultati un psiholog este foarte bine venita.
Dragule, prin simplul fapt ca ai intretinut relatii sexuale cu o copila de 13 ani ai savarsit o infractiune. Nu conteaza ca ea ti-a dat poze sau ca ai fost cu ea impreuna 10 luni. Aceste lucruri pot cel mult sa duca la concluzia ca nu este vorba despre un viol. La 16 ani trebuia sa fii tu cel istet si sa te controlezi pt ca la 13 ani, se considera ca un copil nu are discernamant. Risti chiar inchisoarea pt infractiunea de act sexual cu un minor.
Sfat: pe viitor incearca sa nu mai intretii relatii sexuale cu o copila si sa iti faci o prietena care are peste 15 ani, e legal atunci.
AVOCAT, URGENT!
Ultima modificare: Luni, 11 Iulie 2011
ContSters178374, utilizator
aculin a scris:

pai cred ca probele la dosar pana akma sunt...pt k politisti au facut poze pe unde a intrat ea in camera mea si patul si niste poze pe care ea mi lea dat dezbracata...


Faptul ca v-a dat poze va poate ajuta in circumstantiere dar fapta ramane tot infractiune.Chiar daca a intretinut relatii sexuale si cu altii tot nu va scapa...
Chiar daca ea nu este usa de biserica tot veti raspunde penal.
Se pare ca politia vrea sa isi faca treaba.
Ar fi util si daca ati avea un martor deoarece in 10 luni v-a vazut cineva impreuna...presupun...
Chestiunea cu frica ei poate sa va dea de furca...
Incercati sa va angajati avocat inca din faza de urmarire penala pentru a va apara ca sa nu se scrie cine stie ce prin rechizitoriu.

Ati avut mai multe raporturi sexuale si nu doar unul in cele 10 luni.Daca e asa chestiunea cu frica ei nu o sa tina.
Ultima modificare: Luni, 11 Iulie 2011
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violul mariusbt1 mariusbt1 as dori sa stiu ce pot face in acest caz: am o garsoniera in care stau cu chirie si intr-o zi aduc acolo o fata sane simtim bine. beau un pahar de suc cu ea,ne ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,am și eu o întrebare. În urmă cu aproximativ 2 ... Cosmin S Cosmin S Bună ziua,am și eu o întrebare. În urmă cu aproximativ 2 ani am fost acuzat de o minoră că aș fi violato, bineînțeles că nu este adevărat. Între ... (vezi toată discuția)
Sex cu o minora Mari20 Mari20 am avut o prietena minora si am facut sex cu ea... dar nu am obligato.. a fost d buna voie..si pe urma d fiecare data s-a intamplat cu acordula ei.. nu am ... (vezi toată discuția)