avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Corupere de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Corupere de minori

ce mi se poate intampla daca am intretinut relati sexuale cu o fata doar ca baiatul are 16 ani si fata 13 si parinti acesteia a declarat ca am corupto dar am intretinut relatii sexuale cu acordul ei dar ea acuma sa incurcat in declarati ca prima data a zis ca am violato si pe urma a zis ca nu am violato ci am fortato sa o faca cu mine si ca am amenintato ca o omor??? si eu am dat declaratie ca mia dat poze cu ea dezbracata am dat pozele la politie am zis ca de cate ori ma duceam la ea se dezbraca ce mi se poate intampla???
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:09, 11 Iulie 2011
Daca va fi stabilita sau nu incadrarea juridica de viol (desi personal , nu cred) sau cea de raport sexual cu o minora , in conditiile aratate mai sus de distinsa doamna,depinde de probatoriile care vor fi administrate in cursul urmaririi penale.
O expertiza medico-legala nu cred ca poate fi determinanta decat in raport de alte probatorii(ea poate constata sau nu daca deflorarea exista si este recenta sau existenta unei anumite "conformatii" sexuale a fetei) , dar aceasta nu poate fi neaparat de natura sa va confirme vinovatia.
Cred ca trebuie sa apelati urgent la ajutorul calificat al unui avocat penalist istet si la cel al unui psiholog.
"Treaba" cu seductia este din filme , eu cred ca ar trebui si dvs sa va analizati sau sa va fie analizat comportamentul ,dar mai ales ultimele reactii , prin care dati dovada doar de o atitudine puerila si de rea credinta .
Mai multa maturitate, nu strica niciodata ! :hm:
Ultima modificare: Duminică, 10 Iulie 2011
Radu Gabrian, Mediator
stiu k nu strica...da ea de frica parintilor imi face mie rau k politistul mia zis k a fost mai mult o joaca de copii da akma yo nul cred pe ala...
aculin a scris:

politistul mia zis k aicea nu e vorba de viol


Daca era viol erati arestat.
Simplul fapt ca ati intretinut cu ea relatii sexuala constituie infractiune.Este indicat sa va angajati avocat pentru a fi cat mai bine pt dvs.
Daca ati fi mers cu avocat inca de la prima declaratie era si mai bine pt dvs.
Acum lucrurile sunt destul de incurcate...dar aveti sanse sa nu ajungeti la inchisoare sau la un centru de reeducare (unde se spune ca e mai rau decat la inchisoare...)
deci am si eu sanse sa nu ajung la inchisoare sau la centru de reeducare...o conta si asta ca eu eram cu ea de aproape 10 luni si ea era la mine acasa cand sa intamplat sa ne gaseasca parinti impreuna...ea a zis in declaratie ca a venit acasa de frica dar adevarul este ca a venit de bunavoie...
In cazul dvs. conteaza orice detaliu.Faptul ca erati impreuna de 10 luni de asemenea poate conta enorm.Depinde insa si de probele de la dosar.
Nu imi pot da clar seama dar poate ca ati putea primi si o amenda administrativa daca ati avea un avocat care sa se lupte pt dvs.
Conteaza foarte mult si cum va aprecia procurorul apararea avocatului...pt ca trebuie foarte bine facuta...

Alte discuții în legătură

Violul mariusbt1 mariusbt1 as dori sa stiu ce pot face in acest caz: am o garsoniera in care stau cu chirie si intr-o zi aduc acolo o fata sane simtim bine. beau un pahar de suc cu ea,ne ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,am și eu o întrebare. În urmă cu aproximativ 2 ... Cosmin S Cosmin S Bună ziua,am și eu o întrebare. În urmă cu aproximativ 2 ani am fost acuzat de o minoră că aș fi violato, bineînțeles că nu este adevărat. Între ... (vezi toată discuția)
Sex cu o minora Mari20 Mari20 am avut o prietena minora si am facut sex cu ea... dar nu am obligato.. a fost d buna voie..si pe urma d fiecare data s-a intamplat cu acordula ei.. nu am ... (vezi toată discuția)