avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua,am și eu o întrebare. În urmă cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua,am și eu o întrebare. În urmă cu aproximativ 2 ...

Bună ziua,am și eu o întrebare. În urmă cu aproximativ 2 ani am fost acuzat de o minoră că aș fi violato, bineînțeles că nu este adevărat. Între timp minora respectivă și-a schimbat declarația, și de fapt violul acum nu prea ar mai fi viol. M-am pus la dispoziția organelor de anchetă și am făcut tot ce mi-au cerut pentru am dovedi nevinovăția. Dar se pare că pentru polițistului care se ocupă de caz faptul că nu poate dovedi că aș fi vinovat a devenit o problemă. Efectiv în ultimul an mă hărțuiește încontinuu. Mi-a distrus viața, când își aduce aminte mă cheamă și îmi cere să aduc dovedi că nu sunt vinovat. Țin să precizez că minora respectivă a depus plângere împotriva mea la 6 luni după presupusul viol. Cu toate că și-a schimbat declarația referitor la locul unde sa întâmplat și nici măcar nu mai știa când sa întâmplat, pentru domnul polițist acest lucru nu contează deloc. Ce mă sfătuiți să fac pentru am reface viața?Și în încheiere țin să precizez că polițistul respectiv este căsătorit, dar are și o relație cu o minoră, aceasta din urmă arătând mesaje scrise între ea și domnul polițist. Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:58, 6 Martie 2022
Buna ziua, luati legatura cu un avocat care sa vada dosarul dvs. Este posibil ca fapta dvs, chiar daca viol nu este, sa fie altceva, de pilda, agresiune sexuala, act sexual cu un minor sau altceva, sens in care chiar daca viol nu este, dosarul nu se inchide, si trebuie administrate probe in acest sens. In ceea ce priveste cel de-al doilea aspect, cel cu presupusa relatie a dansului cu o minora este o alta problema, diferita de dosarul dvs., probleme ce poate face obiectul unei alte proceduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori aculin aculin ce mi se poate intampla daca am intretinut relati sexuale cu o fata doar ca baiatul are 16 ani si fata 13 si parinti acesteia a declarat ca am corupto dar am ... (vezi toată discuția)
Eu 18 ea 17 ce pot să risc? HalfBlood HalfBlood Buna ziua! Mai pe scurt am cunoscut o fată online și am început să vorbim. Intr-o zi făcuse o glumă sau o aluzie despre faptul că o să vină să mă ... (vezi toată discuția)
Viol si alte infractiuni fara dovezi concrete? Adina lemnaru26 Adina lemnaru26 Buna ziua ! Va rog frumos sa ma lamuriti daca doriti si pe mine ...sunt acuzat de 4 infractiuni : viol , grup infractional ,trafic de minori si trafic de ... (vezi toată discuția)