avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Viol si alte infractiuni fara dovezi concrete?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Viol si alte infractiuni fara dovezi concrete?

Buna ziua ! Va rog frumos sa ma lamuriti daca doriti si pe mine ...sunt acuzat de 4 infractiuni : viol , grup infractional ,trafic de minori si trafic de persoane. Acum sa va povestesc totul....
De acel presupus viol fata are 17ani si in luna februarie spune ca am violato si am sechestrato ba chiar am si drogato cu , cannabis ,procurorul mai spune ca din expertiza medicalo legala prezenta echimoze si un raport sexual in 24-48 de ore consumat cu intromisiune .... Din toate acestea ... Este normal sa fiu acuzat de acest viol fara sa mi se ea probe de sange fara sa fiu luat la declaratii chiar din ziua cand a fost ea si a declarat ? Fata dupa ce a fost la mine a plecat la un prieten de al meu si a stat o saptamana la el si dupa a plecat acasa .... Ce treaba mai aveam eu cu ea ? Intr-adevar am recunoscut ca am intretinut relatii sexuale cu ea dar nu viol ci ,cu ,consimtamantul ei si abia in luna octombrie am fost "ridicat " din cauza la celelalte infractiuni si mi.a bagat si violul tocmai dupa 8 luni....
Grupul infractional: spune ca este construit din anul 2016 dar singur se contrazice ca faptele spune ca sunt din luna februarie anul acesta , ce rost avea sa fie facut de atunci acest grup si din toate acestea nu cunosteam pe nimeni din dosar decat pe fratemiu .... La traficul de persoane si minori spune ca am indus fetele prin metoda loverboy si le.am exploatat in toata tara, ba chiar mai mult spune de concubina mea ca e minora si e bolnava si de leucemie ( are 25 de ani si am adus si acte care sa ateste ca nu are nicio boala) din toate acestea nu am nicio acuzatie din partea fetelor din dosar asupra mea doar din partea mamei concubinei mele ..... Am recunoscut ca stiam ce face iubita mea dar nu ca am batuto ca nu facea destui bani sau alte chestii de genu ... Asa am cunoscuto in munca aceasta . Va rog frumos sa-mi explicati ce o sa ramana din toata harababura asta ca sunt disperat , deocamdata sunt arestat la domiciliu si sunt fara antecedente penale ! Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 20:53, 30 Decembrie 2017
Cazul acesta este complex.
Probele sunt adesea interpretate în favoarea acuzării în astfel de cazuri cu excepția cazurilor de viol.
Trebuie studiat dosarul în detaliu pentru a se estima în concret ce sanse aveti sa scăpați de condamnare si trebuie văzut exact care sunt probele acuzării.
Acuzațiile fiind foarte grave avocatul dvs. va avea o sarcina foarte dificila ca sa va apere corespunzător fiind necesar sa faca un efort deosebit.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Decembrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Cazul acesta este complex.
Probele sunt adesea interpretate în favoarea acuzării în astfel de cazuri cu excepția cazurilor de viol.
Trebuie studiat dosarul în detaliu pentru a se estima în concret ce sanse aveti sa scăpați de condamnare si trebuie văzut exact care sunt probele acuzării.
Acuzațiile fiind foarte grave avocatul dvs. va avea o sarcina foarte dificila ca sa va apere corespunzător fiind necesar sa faca un efort deosebit.

Si este normal sa fiu acuzat de viol daca nu mi sa recoltat probe ca sa ateste ca am fost eu si dupa 8luni sa fiu cercetat ...in acest timp puteam viola alte fete,de ce nu m.a luat exact de cand am fost declarat ca asa mi-a zis procurorul ca a declarat imediat dupa ce a scapat de la mine ....
Dupa cum spunea dl. Lascoschi cu alta ocazie, e mai simplu de aparat un vinovat decat un nevinovat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri, de persoane manu2685 manu2685 Am si eu o nelamurire cu privire la faptu ca ,prietenul meu a fost arestat pentru trafic de persoane,trafic de droguri si viol..pe parcursul procesului ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori aculin aculin ce mi se poate intampla daca am intretinut relati sexuale cu o fata doar ca baiatul are 16 ani si fata 13 si parinti acesteia a declarat ca am corupto dar am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,am și eu o întrebare. În urmă cu aproximativ 2 ... Cosmin S Cosmin S Bună ziua,am și eu o întrebare. În urmă cu aproximativ 2 ani am fost acuzat de o minoră că aș fi violato, bineînțeles că nu este adevărat. Între ... (vezi toată discuția)