Am si eu o nelamurire cu privire la faptu ca ,prietenul meu a fost arestat pentru trafic de persoane,trafic de droguri si viol..pe parcursul procesului partile vatamate au spus k au fost obligate de catre procuror sa declare impotriva lui si martori la fel.Si s-a mai dovedit ca unele parti au condamnari cu suspendare chiar si cu executare si unele au fugit din tara. A si am uitat k era acuzat si de organizare grup infractional dar in prima instanta sa dovedit k era minciuna si procuroru a spus k e greseala se poate asa ceva? acuma k se termina procesul acest procuror k a facut numai abuzuri de funcitie si la tinut arestat un an si 9 luni pentru ca ar influenta martori spune k numai are ce sa spuna si k il tine k ar fi pericol public si merita o corectie..eu nu inteleg de ce pana acuma ea aducs atatea acuzatii si acum ramane doar ca e pericol public? Eu am fost maltratat de acest procuror si mea pus o interdictie de a nu parasi localitatea si dupa 30de zile a ma scos din dosar pentru k a vazut ca agresit..pot sa ii fac o plnagere si dansul sa numai fie procuror?va rog sa ma ajutati si mai vreau sa stiu dakl si detinutul poate sa faca o plangere pentru tot timpu cat a fost arestat a fost doar pentru ura politistilor ?
Trebuie neaparat sa faceti plangere impotriva procurorului, la Parchetul General Bucuresti, iar in instanta sa contestati toate actele facute de procuror pana la terminarea definitiva a procesului.
este necesar sa va adresati unui avocat care sa analizeze speta, si sa se uite si pe dosar, fara sa stim ce s-a intamplat in concret in acel dosar nu se pot trage concluzii..
avem avocat si dansul a cercetat dosarul si ne a indrumat sa facem plnagere impotriva porucurorului ba chiar intr o instanta doamna judecatoare i-a dat drumul,dar la recursul facut de procuror i s a respins pe motiv k mai era un martor de audiat. e corect sa tii un om doar pe motiv k ar influenta martori knd tu ii aduci acuzatii foarte greve dar nu le poti sustine prin probe si chiar nici prin marturii?
Trafic de droguri!
spawn29
As vrea sa stiu daca e posibil si legal ca dosarul in care sunt anchetat de diicot sa se termine acolo, sa nu fie nevoie sa ajung la tribunal? sunt acuzat de ... (vezi toată discuția)