avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic de droguri, de persoane
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic de droguri, de persoane

Am si eu o nelamurire cu privire la faptu ca ,prietenul meu a fost arestat pentru trafic de persoane,trafic de droguri si viol..pe parcursul procesului partile vatamate au spus k au fost obligate de catre procuror sa declare impotriva lui si martori la fel.Si s-a mai dovedit ca unele parti au condamnari cu suspendare chiar si cu executare si unele au fugit din tara. A si am uitat k era acuzat si de organizare grup infractional dar in prima instanta sa dovedit k era minciuna si procuroru a spus k e greseala se poate asa ceva? acuma k se termina procesul acest procuror k a facut numai abuzuri de funcitie si la tinut arestat un an si 9 luni pentru ca ar influenta martori spune k numai are ce sa spuna si k il tine k ar fi pericol public si merita o corectie..eu nu inteleg de ce pana acuma ea aducs atatea acuzatii si acum ramane doar ca e pericol public? Eu am fost maltratat de acest procuror si mea pus o interdictie de a nu parasi localitatea si dupa 30de zile a ma scos din dosar pentru k a vazut ca agresit..pot sa ii fac o plnagere si dansul sa numai fie procuror?va rog sa ma ajutati si mai vreau sa stiu dakl si detinutul poate sa faca o plangere pentru tot timpu cat a fost arestat a fost doar pentru ura politistilor ?
Cel mai recent răspuns: manu2685 , utilizator 12:02, 23 Ianuarie 2012
Trebuie neaparat sa faceti plangere impotriva procurorului, la Parchetul General Bucuresti, iar in instanta sa contestati toate actele facute de procuror pana la terminarea definitiva a procesului.
este necesar sa va adresati unui avocat care sa analizeze speta, si sa se uite si pe dosar, fara sa stim ce s-a intamplat in concret in acel dosar nu se pot trage concluzii..
avem avocat si dansul a cercetat dosarul si ne a indrumat sa facem plnagere impotriva porucurorului ba chiar intr o instanta doamna judecatoare i-a dat drumul,dar la recursul facut de procuror i s a respins pe motiv k mai era un martor de audiat. e corect sa tii un om doar pe motiv k ar influenta martori knd tu ii aduci acuzatii foarte greve dar nu le poti sustine prin probe si chiar nici prin marturii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri! spawn29 spawn29 As vrea sa stiu daca e posibil si legal ca dosarul in care sunt anchetat de diicot sa se termine acolo, sa nu fie nevoie sa ajung la tribunal? sunt acuzat de ... (vezi toată discuția)
Urgent : cerere respinsa ca nefondata . IonutPerschi IonutPerschi Buna ziua , am o intrebare referitoare la un caz . Sora mea este arestata preventiv intr-un dosar . Perioada de cand este arestata preventiv este de 7 luni si ... (vezi toată discuția)
Bună seara. soțul meu este victima unui dosar fabricat. este ... emilyB emilyB Bună seara. Soțul meu este victima unui dosar fabricat. Este în arest preventiv, 60 de zile pe urmărirea penală, acum trimis în judecată și menținută ... (vezi toată discuția)