avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic de droguri!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic de droguri!

As vrea sa stiu daca e posibil si legal ca dosarul in care sunt anchetat de diicot sa se termine acolo, sa nu fie nevoie sa ajung la tribunal? sunt acuzat de trafic de droguri,dar nu am facut asta,doar am consumat! nu stiu de unde au venit acuzatiile acelea! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: spawn29 , utilizator 13:24, 27 Iunie 2014
Daca nu sunt probe concludente pentru a se dovedii acuzatiile ce vi se aduc procurorul de caz va dispune incetarea urmariri penale si dosarul va fi clasat,dar daca sunteti vinovat si sunt probe atunci procurorul va dispune trimiterea dosarului catre instanta de judecata.
E bine sa angajati un avocat din faza de cercetare pentru a participa la ancheta si astfel ve-ti cunoaste in amanunt stadiu in care se afla dosarul si totodata va puteti pregati din timp apararea.
Conform legii, trebuie sa stiti ca si detinerea de droguri pentru consum propriu, se pedepseste cu inchisoarea, asa ca in functie de incadrarea faptei, este posibil sa ajungeti si in instanta.
mai exista si alte persoane care sunt implicate...unele din ele sunt arestate,nu cunosc decat una singura de la care cumparam!chiar si in cazul in care am fost prins cu 0.5 g de cannabis acasa se poate termina la nivel de procuratura?
Acti mai scris daca retin eu bine...

Depinde care este acuzatia concreta si care sunt probele.
Faptul ca sunteti liber poate insemna ca aveti sanse la mai multe variante favorabile dar se poate sa nu fi existat probe care sa duca la arestare pe de alta parte si sa se ajunga la o pedeapsa cu executare la final.

Pentru trafic nu cred ca aveti sanse prea mari sa nu ajungeti la instanta dar depinde si care sunt probele...
Poate aveti noroc si au nevoie sa fiti martor.
In general avocatii negociaza ca o persoana sa devina martor...dar depinde de mai multe lucruri...pentru ca negocierea sa reusesca...
Multumesc!da am scris de mai multe ori.. dar daca se dovedeste ca nu am facut trafic,si normal asa ar trebui pentru ca nu am facut trafic...doar am consumat! cu cantitatea de mi a fost gasita,daca le dovedesc ca era doar pt mn si ca o foloseam pt consum,poate sa mi fie schimbata incadrarea de acum in ceea de martor si sa nu fiu dat in judecata?

Alte discuții în legătură

Acuzat de trafic de droguri Ralucad1 Ralucad1 Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu o informatie, sunt intr-o situatie disperata. Prietenul meu este arestat preventiv pt 29 de zile si este acuzat ed trafic ... (vezi toată discuția)
Trafic si consum de droguri StefaniaPetrescu StefaniaPetrescu Buna ziua!As dori din suflet o informatie.In cazul in care o persoana este acuzata de complicitate la trafic de droguri si de consum,neavand cazier si nici nu ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri bojilac bojilac Buna ziua! Intrebarea mea e urmatoarea, care este adevarata lege 143/2000? Am fost prins cu 700 grame de cannabis, sunt in fapta cu un asociat cu care aveam o ... (vezi toată discuția)