avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat de trafic de droguri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat de trafic de droguri

Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu o informatie, sunt intr-o situatie disperata. Prietenul meu este arestat preventiv pt 29 de zile si este acuzat ed trafic de droguri de risc(a fost prins cu aprox 25 g cannabis). De asemenea, la domicilul lui s-a gasit o cantitate f mica (0.03 g) droguri de mare risc, pe care insa le detinea pt consumul propriu. Dosarul este unul destul de mare, exista suficiente probe care sa dovedeasca traficul de drog de risc, iar el a recunoscut si si-a asumat inca din prima clipa fapta. As mai dori sa mentionez ca nu are niciun antecedent penal. Credeti ca are sanse la o pedeapsa cu suspendare?? Va rog frumos sa imi raspundeti, sunt disperata, ma omoara grija si imi doresc din suflet ca cineva sa imi spuna ca sansele de suspendare sunt mari, ca el nu va fi inchis!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Mai 2014
Ralucad1, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:57, 24 Mai 2014
Depinde de ceea ce se afla landosar.
Vorbiti cu avocatul angajat dupa ce vede dosarul.
Daca detinea pt consum e una si daca a mai si vandut e alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire grup organizat si trafic de droguri- ce se poate intampla in acest caz ? spawn29 spawn29 Buna ziua! am si eu o problema si as dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns! De o saptamana s-a dispus incepererea urmaririi penale \'\'in rem\'\' ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau executare Ramyna Ramyna Buna ziua..fratele meu a fost prins cu 191 de plante cannabis dintre care 54 recoltate..plantele fiind in diferite stadii de dezvoltare..a fost arestat ... (vezi toată discuția)
Trafic si consum de droguri StefaniaPetrescu StefaniaPetrescu Buna ziua!As dori din suflet o informatie.In cazul in care o persoana este acuzata de complicitate la trafic de droguri si de consum,neavand cazier si nici nu ... (vezi toată discuția)