avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic si consum de droguri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic si consum de droguri

Buna ziua!As dori din suflet o informatie.In cazul in care o persoana este acuzata de complicitate la trafic de droguri si de consum,neavand cazier si nici nu i s-a facut flagrant,care sunt sansele sa nu primeasca o pedeapsa?In cazul in care momentan este sub arest preventiv timp de 29 de zile.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: StefaniaPetrescu , utilizator 18:55, 6 Septembrie 2013
Slabe șanse în opinia mea.Dacă a fost dispusă arestarea preventivă, există cu certitudine dovezi ale implicării sale în activitatea infracțională.
Instanta a mai dispus si disjungerea cauzei.Care ar fi pedeapsa pentru trafic cu cannabis,repet neavand antecedente?
Depinde de multe lucruri.
Nu exista o pedeapsa tip.
Depinde daca s-a vandut o tona sau ce cantitate.

Depinde denactivitatea infractionala si de circumstantele personale...
S-au vandut in jur de 70 de g.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de trafic de droguri Ralucad1 Ralucad1 Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu o informatie, sunt intr-o situatie disperata. Prietenul meu este arestat preventiv pt 29 de zile si este acuzat ed trafic ... (vezi toată discuția)
Constituire grup organizat si trafic de droguri- ce se poate intampla in acest caz ? spawn29 spawn29 Buna ziua! am si eu o problema si as dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns! De o saptamana s-a dispus incepererea urmaririi penale \'\'in rem\'\' ... (vezi toată discuția)
Exista vreo scapare daca sunt acuzat de trafic de droguri de mare risc? ContSters159613 ContSters159613 buna ,am si eu o intrebare: exista vreo sansa sa scap daca sunt acuzat de trafic de droguri de mare risc?nu eu le-am vandut,dar am fost acolo cand drogurile au ... (vezi toată discuția)