avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic de droguri!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic de droguri!

As vrea sa stiu daca e posibil si legal ca dosarul in care sunt anchetat de diicot sa se termine acolo, sa nu fie nevoie sa ajung la tribunal? sunt acuzat de trafic de droguri,dar nu am facut asta,doar am consumat! nu stiu de unde au venit acuzatiile acelea! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: spawn29 , utilizator 13:24, 27 Iunie 2014
In principal depinde de ce probe are acuzarea.

Puteti insa sa dovediti si netemeinicia acuzatiei insa este foarte greu asa ceva.
Trebuie sa propuneti probe inca din urmarirea penala si parchetele cam au tendiinta de a le respinge...
Intr-un astfel de context ati ajunge sa va dovediti nevinovatia la instanta...ceea ce nu prea ar fi chiar grozav pentru dvs.

Ideea este ca trebuie lamurita problema inca din faza de urmarire penala...deoarece la instanta e greu de spus ce ar iesi mai ales daca nu veti avea angajat avocat...
Am inteles! deci daca mi-as angaja un avocat,as avea sanse mai mari sa nu ajung la tribunal in ciuda faptului ca am avut asupra mea aceea cantitate de cannabis?in afara de 0.5 g de cannabis care le au gasit si cred ca au si niste interceptari telefonice, in care sunam eu pe unul din dealeri,nu stiu daca mai au si altceva!
Atat timp cat eu nu am vandut si nu am facut trafic in niciun fel,nu au cum sa aiba probe! pentru consum poate da procurorul o decizie daca doreste sau tot la tribunal se ajunge?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de trafic de droguri Ralucad1 Ralucad1 Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu o informatie, sunt intr-o situatie disperata. Prietenul meu este arestat preventiv pt 29 de zile si este acuzat ed trafic ... (vezi toată discuția)
Trafic si consum de droguri StefaniaPetrescu StefaniaPetrescu Buna ziua!As dori din suflet o informatie.In cazul in care o persoana este acuzata de complicitate la trafic de droguri si de consum,neavand cazier si nici nu ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri bojilac bojilac Buna ziua! Intrebarea mea e urmatoarea, care este adevarata lege 143/2000? Am fost prins cu 700 grame de cannabis, sunt in fapta cu un asociat cu care aveam o ... (vezi toată discuția)