avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara. Soțul meu este victima unui dosar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara. Soțul meu este victima unui dosar fabricat. Este ...

Bună seara. Soțul meu este victima unui dosar fabricat. Este în arest preventiv, 60 de zile pe urmărirea penală, acum trimis în judecată și menținută starea de arest preventiv. La dosar nu sunt probe în momentul de față este cuvântul părții vătămate împotriva soțului meu. Procurorul de caz nu a vrut în niciun chip să scoată adevărul la iveală. Instanța nu ne ascultă nu vrea să vadă adevărul, nu ia în calcul că acel copil minte, el stă liber iar soțul în arest. Nu știu unde să mai apelez. Unde mă îndrumați să merg și ce să fac?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:55, 5 Septembrie 2022
Daca nu va permiteti un avocat, va primi avocat din oficiu. Discutati cu avocatul respectiv.
Nu va cunosc cazul dar din vasta mea experiență va pot spune ca am observat ca 90% din cei care zic ca sunt nevinovați au în contra lor probe ale acuzării, uneori chiar foarte solide.

Se pot aresta și aiurea oamenii când nu au avocat bun angajat dar adesea este greu de știut dacă omul este sau nu vinovat.
Avocatii foarte buni știu sa stârnească un mare dubiu în fata judecătorului care judeca cazul și sa obțină libertatea clientului lor dar nu este ceva simplu și fără avocat poate fi și condamnat omul respectiv.

Procurorul este acuzator și nu așteptați sa îl apere pe soțul dvs.
Avocatii se ocupa de asa ceva si ei profita sa ii scape și pe cei vinovati dacă au ocazia căci cu asa ceva se ocupa.


Postat din București 2022
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu sunt probe. Sunt doar vorbe. Să vă spun primul indiciu de dosar fabricat. 1 iunie mama minorului face plângere, 1 iunie se ia declarație copilului, 1 iunie declarația mamei, 1 iunie ordonanța de incepere a urmăririi penale, 1 iunie ordonanța de interceptare a telefonului soțului, 1 IUNIE ZI NAȚIONALĂ LIBERĂ, acuzat de corupere sexuală de minori, in 26 iunie arestat în urma unei percheziții domiciliare fără a găsii ceea ce căutau in casă. Pe parcursul urmăririi penale se schimbă încadrarea juridică din corupere sexuală de minori, în corupere sexuală de minori în formă continuată și ulterior după expertizarea telefonului și negasind probe pentru așa ceva, schimbă încadrarea juridică în agresiune sexuală. De precizat, de peste 10 ani noi facem acte caritabile, am ajutat foarte mulți copii, familii defavorizate. Minorul acuză că soțul meu i-a băgat mâna în chiloți, facandu-i mișcări în sus și în jos pe organul genital masculin. Se strânge toată familia minorului și spune k le-a spus copilul. Pe urmărirea penală mai sunt audiați 5 copii care spun că și ei au primit lucruri de la noi, dar soțul meu nu a manifestat comportament cu conotație sexuală. Nu se tine cont de ele. Mai mult familia care acuză primește lucruri de la noi din primăvara anului 2021, k să ne trezim în iunie 2022 k ne fac o astfel de reclamație. Pe la jumătatea lunii mai, personal am primit o amenințare din partea unei persoane cu multă influență, k se va ocupa de soțul meu k un asemenea om nu poate îmbrăca o haină, soțul meu fiind polițist și având o discuție cu această persoană. Avocați am, unul dintre ei a fost și procuror și ulterior am angajat pe avocatul Cuculis. Afirmă și ei k nu au văzut așa ceva, k doar pe cuvântul copilului să nu îl putem scoate din arest și judecat în libertate. Nu mint cu absolut nimic, Dumnezeu este sus, iar eu sunt persoană care a fost diagnosticata cu cancer și în fața lui Dumnezeu nu as putea minți. La început am angajat un avocat, care probabil și-a bătut palma cu cine este in spatele familiei care reclamă, pentru că îi cerea el ca avocat, soțului meu expertizare psihiatrică. După ce l-am angajat pe al doilea care a fost și procuror, acest avocat nu a vrut să mai stea in dosar pe motiv că nu l-am întrebat și pe dumnealui că vreau să mai angajez altul. Nu mai spun că încerca să mă întoarcă împotriva soțului meu. Aștept păreri și îndrumări unde pot apela. Vă mulțumesc.

Este o situatie indoielnica dupa cum ati expus situatia.
Trebuie ca avocatul dvs. sa va explice exact in ce consta motivarea judecatorilor.
Ar trebui cercetat si judecat in stare de libertate dupa parerea mea, daca doar acestea sunt probele din acuzare.
Se poate dispune si un control judiciar pentru ca se mai obisnuieste si asa.
Se poate ajunge si la o solutie de achitare.

Eu am avut un caz destul asemanator dar s-a clasat.
Era tot ceva de genul cuvantul unui copil impotriva adultului cu foarte mari asemanari in descrierea expusa de dvs.
Insa, in cazul dvs. lucrurile au luat deja amploare si situatia pare ca s-a complicat.
Este posibil sa nu fi dat sotul o declaratie in regula caci de aici pot aparea foarte multe probleme.
Cea mai mica greseala din declaratia acuzatului se foloseste in defavoarea acestuia si din acest motiv avocatul are un rol vital in discutia confidentiala cu clientul mai inainte de audiere.
Nu degeaba mai inainte de audiere i se aduce la cunostiinta ca ceea ce declara poate fi folosit si impotriva acuzatului.

Este putin ciudat ca primii doi avocati au fost derutati dar trebuie ca avocatul apararii sa fie foarte tare si dur in astfel de cazuri.Este posibil ca primii doi avocati sa fi vazut ceva care sa ii fi impresionat.
Si eu am avut cazuri in care imi erau aratate de politisti fotografii cu copii morti, cu gatul taiat, dar din moment ce nu era vinovat clientul meu nu m-a impresionat cat sa am vreo problema de judecata.S-a dovedit ca am avut dreptate dar in timp...
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Judecătorii la prelungirea măsurii de arest preventiv ia prin copy-paste ce scrie procurorul, k doar nu o să-i dea in cap procurorului mai bine ne mai dă în cap tot noua. am avut problemă doar cu primul avocat, pe care ii am acum respectiv cei doi Cuculis și Manta, și dânșii spun și cer instanței control judiciar, k nu sunt probe, soțul meu fiind nevinovat, dar trena este aranjată k cel care m-a amenințat k îl va dezbrăca de haina statului, este un primar cu multă influență în Gorj. Eu de 15 ani sunt de meserie jurist și an studiat și eu dosarul k de aceea pot expune situația. Mai arăt încă un indiciu de dosar fabricat, la dosar există poză de pe telefonul mamei minorului, cu mesaje de la soțul meu când i-am cumpărat o bicicletă pe care copilul și-a dorit-o. Din telefonul mamei au fost șterse mesajele ei către soțul meu prin care își manifestă acordul cu privire la cumpărarea bicicletei și lăsate doar ale soțului k să pară că el insistă și nimeni nu îi răspundea. Dar telefonul soțului a fost expertizat și nu s-a verificat nimic. Păi cum să se verifice dak totul s-a fabricat. Nu știu unde aș putea face o sesizare să se verifice acest dosar și să se constate neregulile astea. Îmi puteți da o idee?

Alte discuții în legătură

Bună seara. vin cu următoarele câteva întrebări și probleme. ... Madalina2285 Madalina2285 Bună seara. Vin cu următoarele câteva întrebări și probleme. Prietenul meu a fost găsit ca și complice la viol, lovire și alte violete. În urma ce ... (vezi toată discuția)
Prelungirea mandatului de arestare claudia cirstina claudia cirstina buna seara! am si eu o problema un prieten este acuzat de trafic de influenta are cateva declaratii contra sa si o banda telefonica. a fost arestat preventiv ... (vezi toată discuția)
Se poate prelungii arestul preventiv fara noi probe? minimiri minimiri este vb de un dosar de frada infomatica,iar procurorul a cerut prelungirea mandatului de arestare preventica pe motiv ca nu a avut timp sa puna probe dat fiind ... (vezi toată discuția)