Daca o persoana care sufera de probleme cardiace a fost atacata de mai multi indivizi, provocandu-i-se leziuni ce au necesitat in jur de 7 zile internare medicala si 15 zile de ingrijiri medicale (dar nu de natura cardio-vasculara) , se poate trece ca fapta agravanta, tentativa de omor, intrucat putea usor sa-i puna viata in pericol?
Ok, la fiecare caz in parte? Exista un termen pentru raspunsul la astfel de cereri?
Am mai solicitat niste acte, procese verbale de constare, etc pe acelea tot parchetul trebuie sa mi le trimita? Nu cumva ele sunt la politie, si ei trebuie sa mi le ofere?
Sa inteleg ca daca nu mi se raspunde in 15 zile dupa pot sa merg pe contencios administrativ? sau ce pot face? :|
Cui pot sa ma plang daca politia nu mi-a raspuns la o cerere privind stadiul unor dosare penale? Aceea CERERE redactata catre POLITIA MUNICIPIULUI X intra sub codul de procedura penala sau sub legea petitiilor?. Cu alte cuvinte daca au fost depasite cele 30 de zile (cu vars si indesat) cui trebuie sa ma plang in continuare? Procuror sau Comandatul Politiei Municipiului X. Pot sa ma adresez in instanta daca nu imi raspunde la cerere nici Comandatul politiei X?