avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Activitate adelina_rosu

Activitate adelina_rosu

IN baza carui articol pot inceta un contract de munca avand in vedere decizia de acordare a pensiei pentru limita de varsta?
Răspuns la discuția Corectie CAS declaratia 112
stiu ca trebuie carectata, dar la cas angajator trec la datorata o (zero) si la anexa 1.2. asigurat nu trec nici un asigurat?
multumesc
am infiintat o firma SRL-D ,legea spune ca societatile debutante avand un minim de salariati beneficiaza de neplata CAS ANGAJATOR. Am depus declaratia D112 initial cu cas angajator de plata ex. 200 ron, si nu trebuia deoarece sunt scutita de plata acestei sume, trebuie sa fac o rectificativa:
- cum declar la cas angajator si cum o completez deoarece declaratia initiala a fost generata din programul de salarii si nu pot modifica in program;
- si la Anexa nr. 1.2 - Asigurat trebuie sa trec vreun asigurat (singurul asigurat).

In noul CIM s-a adaugat F1 "criterii de evaluare a activitatii profesionale a salariatului", unde as putea gasi aceste criterii de evaluare pentru un angajat la o pizza-rie.?
Răspuns la discuția BILANT 30.IUNIE.2011
nu se depune
Discuție compensare

este posibila o compensare in mod direct pe baza formularelor tipizate intre doua societati cu o valoare de 9000 lei dar cu un interval mai mare de de 30 de zile in ceea ce privesc facturile?