avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Corectie CAS declaratia 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Corectie CAS declaratia 112

am infiintat o firma SRL-D ,legea spune ca societatile debutante avand un minim de salariati beneficiaza de neplata CAS ANGAJATOR. Am depus declaratia D112 initial cu cas angajator de plata ex. 200 ron, si nu trebuia deoarece sunt scutita de plata acestei sume, trebuie sa fac o rectificativa:
- cum declar la cas angajator si cum o completez deoarece declaratia initiala a fost generata din programul de salarii si nu pot modifica in program;
- si la Anexa nr. 1.2 - Asigurat trebuie sa trec vreun asigurat (singurul asigurat).

Cel mai recent răspuns: adelina_rosu , utilizator 08:43, 12 August 2011
Instalati de pe site mfinante programul declaratiei 112 si corectati acolo ce aveti nevoie .
Transmiteti apoi rectificativa ,conform procedurii descrise .
Va fac legatura ::D
[ link extern ]
:offtopic:
Magda ...:vishenka:...stii unde ajunge mesajul acesta, da?
stiu ca trebuie carectata, dar la cas angajator trec la datorata o (zero) si la anexa 1.2. asigurat nu trec nici un asigurat?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

112 depusa eronat timp de 1 an cristina29 cristina29 Buna ziua! Am o mare problema! Datorita softului de salarizare, s-a depus 112 in mod eronat, timp de 1 an de zile! :(:(:( O firma (srl) a ramas cu un singur ... (vezi toată discuția)
Declaratie rectificativa pensii Vioreld Vioreld salutare. daca am de depus o declaratie rectificativa la pensii, in ea trec doar pe salariatul care se modifica sau ii trec din nou pe toti salariatii? (vezi toată discuția)