Pensii.Am primit decizia de pensie și am 34ani 2 luni ani contributivi ,vechimea totala este de 47ani și 3 luni care revin din grupa de muncă și stagiul militar și scrie că am 8ani și 10 luni pentru puncte mi sa dat 5,39puncte ,acum întrebarea este armata de 1,4 ani și un șomaj de 6 luni nu s-au luat în considerare peste 25 ani ar trebui să fie 9 ani și 2 luni nu 8 și 10 luni?
Buna ziua.Am lucrat 35 de ani si am iesit la pensie in 2021 la limita de varsta la varsta de 54 ani,am lucrat in grupa 1 14 ani si in conditii deosebite 14 ani si mi sa redus varsta de pensionare.am un facut armata 1,4 ani si am 6 luni de somaj.Acum intreb ce punctaj se mai aduga la recalculare?
Pensie de urmas.Sora mea implineste anul acesta 60 de ani si are 22 ai de munca iar sotul ei a murit acum 5 ani si in luna ianuarie ar fi trebuit sa sa implineasca 65 de ani are in jur de 18 ani lucrati nu a fost pensionat.Sora poate beneficia de pensie de urmas ?
Pensie de urmas.Sora mea implineste anul acesta 60 de ani si are 22 ai de munca iar sotul ei a murit acum 5 ani si luna aceasta ar fi trebuit sa sa implineasca 65 de ani are in jur de24 ani lucrati nu a fost pensionat.Sora poate beneficia de pensie de urmas la implinirea vârstei lui de pensionare sau la iplinirea vartei ei de pensionare?
16.04.1967 armata 1 an si 4 luni sunt angajat din1985 21 februarie deci 36 ani din care 1 an si r luni armata si 6 luni somaj in grupa 1 am 14 si o luna dar cum ati vazut sunt in mai multe etape (se aduna toate chiar daca anii nu sunt completi) si 13 ani si 9 luni in conditii deosebite.
Buna ziua.Vreau sa stiu cand pot iesi la pensie am 54 ani si vechime in munca 34 ani am lucrat in grupa 1 de munca pana la armata 1 an si 11 luni dupa care inca 5 luni apoi am plecat la alta societate si am lucrat 4 si 4 luni urmat de somaj 6 luni dupa care am lucrat la aceeasi societate inca 8 ani si 4 luni dupa care 13 ani si 9 luni in conditii deosebite.Multumesc frumos.
Buna ziua .Am lucrat 6 ani gr 1 de munca si 14 ani conditii deosebite si am in jur de 34 ani lucrati cu tot cu armata
si mai am un proces pe rol si ar trebui sa mai castig 8 ani de gr 1. Si as vrea sa stiu cand as putea iesi la pensie si cu anii astea din proces si fara ei si cu legea acuala si cu aia care o sa fie din 2021? Am 53 de ani.Multumesc.