avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters214862

Activitate ContSters214862

@miliuta:Buna ziua!Nu am afirmat,in nici unul dintre mesaje,ca rapunsurile primite sunt "incompetente"... deci...sa nu facem din tantar armasar...M-as fi bucurat sa aflu si alte pareri,ca de exemplu,parerea ta,care cum spui tu esti informata si ca ai urmat acesti pasi...deci,ai trait experienta asta...oricum iti multumesc pentru informatie...o zi minunata!
@Laura Ciobeica:Multumesc mult de tot.Voi gasi sigur rezolvarea.Iti cer scuze ca-n mesajul de ieri ti-am gresit numele...adica in loc de "Ciobeica" am scris "Ciobei",scuze,n-a fost cu intentie.O zi buna.
@Laura Ciobei:Iti multumesc pentru rapuns...M-am cam "zapacit" acum dupa ce-am citit tot ce era scris pe cele 3 site-uri pe care mi le-ai pus la dispozitie in raspuns la mesajul meu.De fapt,in nicio parte nu-ti explica clar pasii care-i ai de urmat,intr-o parte zice ca e ok doar la minister,intr-alta doar la ambasada,ba si la una si la alta...iar in ceeea ce priveste documentele pe care trebuie sa le prezinti sunt amestecate cu cei din Rep.Moldova...Ma rog,o sa le recitesc,poate am sa inteleg mai bine.
Indraznesc sa mai pun o intrebare:Consulatele romane de pe teritoriul Italiei nu ne pot fi de ajutor in aceste cazuri?
O saptamana buna.
@radu_ro1985:Multumesc pentru raspuns.Vrei sa spui ca e de ajuns traducerea legalizata?Pentru diploma de scoala postliceala exact asta am si facut si am prezentat-o la Colegiul Medicilor si Farmacistilor in Italia(intr-o localitate al carei nume e prea putin important).Diploma tradusa si legalizata era insotita de foaia matricola(tradusa) si autorizatia de libera practica(tradusa),care intre timp a expirat,iar cei de la Colegiu s-au uitat peste acte si mi-au spus ca in Italia astfel de scoala nu este recunoscuta,pentru ca la ei nu exista si deci nici actele nu mi le-au luat in considerare.O sa mai incerc.Oricum multumesc de raspuns.
Buna seara!Anul trecut am absolvit Facultatea de Contabilitate si Finante (Finante-Banci) la Univ."Spiru Haret" si as dori sa aflu ce trebuie sa fac,ca aceasta diploma sa fie recunoscuta in Italia?Ce trebuie sa fac?Unde trebuie mers?
As avea aceleasi intrebari si in cazul unei diplome de Scoala Postlicealacu spacializare Asistent de farmacie...o astfel de dilpoma are vreo valoare in Italia?E recunoscuta?Ce trebuie facut?
Va multumesc.
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri si indicatii.Toate cele bune.
Salut!Am o nelamurire in ceea ce priveste avizul de libera practica pentru asistenti de farmacie.Am lucrat pe post 4 ani,dupa care am renuntat.La acea vreme,cand ne-a fost eliberat avizul ni s-a spus ca e permanent,iar acum aflu(probabil nu e chiar atat de "noua" stirea),ca trebuie reinnoit in fiecare an.Eu il mai pot reinnoi,chiar daca am facut intrerupere de 8 ani?Daca da,unde trebuie mers?Cat costa(pentru ca la acea vreme am platit o suma infima)?Daca imi mai puteti furniza si alte informatii,le primesc cu placere.
Va multumesc anticipat.