avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Aviz libera practica pentru asistenti farmacie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Aviz libera practica pentru asistenti farmacie

Salut!Am o nelamurire in ceea ce priveste avizul de libera practica pentru asistenti de farmacie.Am lucrat pe post 4 ani,dupa care am renuntat.La acea vreme,cand ne-a fost eliberat avizul ni s-a spus ca e permanent,iar acum aflu(probabil nu e chiar atat de "noua" stirea),ca trebuie reinnoit in fiecare an.Eu il mai pot reinnoi,chiar daca am facut intrerupere de 8 ani?Daca da,unde trebuie mers?Cat costa(pentru ca la acea vreme am platit o suma infima)?Daca imi mai puteti furniza si alte informatii,le primesc cu placere.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters214862 , utilizator 21:00, 16 Iulie 2011
Dat fiind ca nu ati profesat mai mult de 5 ani,va trebui sa sustineti examen de reatestare.Va indic aici un link catre actul normativ care reglementeaza exact speta,veti gasi toate informatiile necesare.Daca aveti nevoie de alte detalii,contactati filiala locala a OrdinuluI Asistentilor Medicali si Moaselor din RO.
[ link extern ]
va spun din proprie experienta(in cazul meu medicina generala)-treb sa mergeti la OAMR ,v-a treb sa faceti o perioada de stagiu de 3 luni,apoi se da examen,apoi va elibereaza atestatul care era valabil5ani.cel mai sigur intrati pe siteul lor,cititisi legea
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri si indicatii.Toate cele bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma asistent medical kaspersci kaspersci Anul acesta am terminat scoala posliceala sanitara , am luat diploma insa nu stiu care sunt demersurile necesare pentru recunoasterea acesteia in uniunea ... (vezi toată discuția)
Am inceput o facultate, am si terminat-o, dar pe diploma scrie altceva decat cea ce mi s-a promis 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua. Sunt din Targu Mures. In 2004 m-am inscris la Facultatea de Medicina -specializarea Moase (asa scria si pe carnet, si pe adeverinte, peste tot) ... (vezi toată discuția)
Nerecunoasterea statutului de fiziokinetoterapeut!! hasty4you hasty4you Buna ziua! Apelez la cunoastintele dumneavoastra, deoarece ma confrunt cu o grava problema. Am terminat Facultatea de Moase si Asistenta Medicala, ... (vezi toată discuția)