Buna ziua.
Sunt din Targu Mures.
In 2004 m-am inscris la Facultatea de Medicina -specializarea Moase (asa scria si pe carnet, si pe adeverinte, peste tot) de 4 ani, in 2008 am terminat "Facultatea de Moase" am primit adeverinte, ca sa ne inscriem la master, si ni s-a eliberat si Autorizatie de Libera Practica (cu profesia Moasa).
In noiembrie anului 2008 s-au scos niste posturi pentru asistenti medicali generalisti/obstetricali, la care am aplicat si noi cu facultatea noastra de moasa, pentru ca erau 4 locuri de asistetni la sala de nasteri.
Ni s-a respins dosarele, cu pretextul, ca nu suntem asistenti, si moasele nu poate sa aplice la locuri scoase pentru asistenti medicali (am cerut in scris motivul pentru care ni s-a respins dosarele, nu am primit raspuns).
Acum urmeaza punctul cuminant.
Diplome inca nu avem, pentru ca...in fiecare zii ne zice altceva.
Diploma o sa avem in curand, asa ni se promite, dar pe diploma nu o sa scrie Moasa, ci asistent medical obstetrical.
Intrebare:
-este legal sa incep o facultate, care nici nu era acreditata, si intre timp mi se schimba si specializarea?
-daca in 2008 ni s-a respins dosarele, cu pretextul ,"numai cu diploma de asistenti angajam" si in final si eu asistent o sa fiu, comform diplomei.(am fost discriminat, mi se pare).
As fii foarte recunoscator pentru un eventual raspuns.
Multumesc
Cel mai recent răspuns:
Krissia . , Alte profesii
15:37, 5 August 2009