avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Activitate daniela1965

Activitate daniela1965

Răspuns la discuția dosar penal
va multumesc pentru raspunsuri,referitor la dosarul penal: o persoana din familie a semnat o declaratie de acord la racordarea de gaze din reteaua mea unde sunt unic propietar si asa a optinut aprobare sa se racordeze eu am facut plangere la politie si acestia dupa expertiza grafologica (asa cred ca se numeste) a constatat ca semnatura nu era a mea am inteles ca sa facut acest dosar penal care de la sectie sa trimis la parchet, persoana sustine ca ar fi primit o amenda de 10 milioane dar eu am cerut sa ma constitui parte civila in dosar sa cer daune si sa desfaca instalatia, intrbarea era daca parchetul ma citeaza in dosar si daca imi trebuie avocat, acest dosar sa intocmit in 2010-10-10 si pana acum nu am nici-un raspuns concret cam sunt plimbata de la sectie la parchet. va multumesc tuturor
Discuție dosar penal
buna ziua tuturor, as dori sa-mi spuneti ce trebuie facut mai departe, eu am facut o plangere penala unui membru din familie pentru uz de fals in declaratii, aceasta plangere am inteles ca a fost trimisa de la sectia de politie la parchetul judecatoriei sect 2, am solicitat sa ma constitui parte civila in acest dosar, intrebarea mea este ce trebuie sa fac mai departe, imi trebuie avocat ? si cat ar dura lucrul acesta.Si mai am rugamintea sa-mi raspunda cineva daca se poate la o constructie de peste 9 ani fara autorizatie ce se poate intampla dupa asa o perioada daca nu am facut autorizatia ,pe net am vazut pe harta cum ca exzista cladirea in imagini. va multumesc tuturor care puteti sa ma ajutati cu un raspuns.:sorry: