avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianBadea

Activitate AdrianBadea

In Norvegia

O sa va trimit pe adresa de e-mail Copia scanata a contractului. Dupa ce va formati o parere, o sa va trimit si discutia puratata, electronic, cu cei de la firma referitor la plata diferentei de salariu.
Este vorba de Contract Individual de Munca incheiat la sediul firmei OPS Composite Solutions Kristiansand Norway. Va pot remite o copie scanata a contractului, dar nu stiu unde dati-mi o adresa de mail.
Multumesc.
Cine ma poate ajuta sa imi recuperez diferenta de salariu neplatita conform cu contractul cu o firma norvegiana. Este vorba de plata fara ore suplimentare si cu retineri foarte mari neprevazute in contract, nerespectarea contractului referitor la plata.
Cind am cerut explicatii la firma am primit raspunsul : "nu ai treaba cu contractul, noi te platim cu vrem"
Va stau la dispozitie cu toate detaliile
Va multumesc.
elga50 a scris:

Desi tot n-am inteles exact care este intrebarea am sa zic urmatoarele:

- penalizarea care se calculeaza pentru sume neplatite in conditiile legale de penalizare se afiseaza pe listele de intretinere. Este o conditie esentiala pentru a avea pretentia exprimata de administrator de a fi incasata.
Cu alte cuvinte nicio suma care nu este trecuta in lista de intretinere nu se plateste in plus la intretinere.

- ca atare orice calcul care nu are la baza sume afisate si apoi achitate cu chitanta nu este corect.

Imi puteti spune daca este vreo lege sau ordin care obliga asociatia sa afiseze penalitatile?.....(la noi se percep penalitati , dar nu sunt afisate).multumesc!
asta vroiam sa stiu ....daca rubrica de penalitati din lista cheltuielilor este sau nu obligatorie la afisare
In lista afisata cu cheltuielile lunare nu apare penalizarea perceputa in momentul platii , iar din suma platita s-a extras suma reprezentand penalizarea , in luna urmatoare a unei plati la intretinere nu figureaza decat o parte din bani ca fiind platit iar diferenta probabil o reprezinta o penalizare perceputa fara ca sa apara in lista cu cheltuielile lunare.
Daca in lista afisata cu cheltuielile lunare nu figureaza retinerile cu titlu de penalizari , asa zisele penalizari incasate se iau in calcul la stabilirea restantelor si respectiv a totalului de plata lunar? Este vorba de sume deduse din plata efectuata cu titlu de intretinere (adica pe chitanta nu se specifica decat suma reprezentanad contravaloarea intretinerii).
Si daca nu primesc nici un raspuns, atunci cum trebuie procedat ?
Iar in caziul in care nu se face contestatia intermen de zece zile de la afisare ce se poate face ? sau ramanem buni de plata? Banuiesc ca daca sau facut abuzuri, ele pot fi corectate si sanctionate ( pentru ca abuzurile exista ) chiar daca nu am cunoscut procedura de contestare si a trecut mai mult timp de la afisare.
Cum pot solicita corpul de control al primariei sa ancheteze cazul?
Va multumesc.
Carei institutii trebuie sa ma adresez pentru a reclama Administratorul unei Asociatii de proprietari si care sa fie luata in serios si sa se dispuna o ancheta.
Este vorba de sume restante umflate foarte mult, necorelarea sumelor incasate cu cele afisate, taxe nejustificate , lipsa unei case de bani, si lucrari de reparatii efectuate fara facturi precum si multe altele . ... Va multumesc .