avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Activitate Anne_31

Activitate Anne_31

Buna ziua!
Cum ati rezolvat problema?
Ma aflu intr-o situatie identica,dar in Bucuresti.
Raspunsul dvs. m-ar ajuta enorm. Sunt disperata deja. Nu stiu ce sa mai fac.
Va multumesc anticipat!
Expertiza de catre cine trebuie facuta?
Noi deja avem depus dosarul la sectie de 5 luni si trebuie sa plece la parchet.
Am fost sfatuiti sa mergem sa ne ridicam bunurile in prezenta unui notar sau a unui executor judecatoresc.
Eu nu vreau decat sa-mi iau bunurile ca sa-mi pot continua activitatea in alta parte.
Multumesc mult!
Contractul nu este reziliat inca.Este notat in cartea funciara si este valabil pana in 2014.
Buna ziua!
Am avut un spatiu inchiriat de la o persoana fizica, in care am facut o investitie de peste 100000euro. In momentul de fata propietarul facand abuz de forta ,impreuna cu 2 politisti si o firma de paza ,ne-au evacuat din spatiul pe care il aveam inchiriat, la care contractul este activ si notat in cartea funciara ,fara o hotarare judecatoreasca,pe motiv ca nu am achitat chiria. Chiria a fost achitata ,dar la un pret renegociat,la care nu am apucat sa semnam actul aditional.Datoria pe care o reclama propietarul este in jur de 9000euro,iar bunurile apartinand firmei noastre, care se afla in interior sunt in valoare de 50000euro,plus marfa,bunuri de la furnizori cu care am colaborat ,etc.,plus investitia care in contract este specificat ca ramane propietarului(dar se subintelege ca la sfarsitul contractului).
Am fost la politie unde am facut plangere penala pentru tulburare de posesie,dar nici dupa 5 luni nu am primit un raspuns.Politia taraganeaza lucrurile ,deoarece acest domn(fostul propietar)are relatii pe la un comisar.Ce pot face sa imi recuperez bunurile inainte de sfarsitul procesului?Mentionez ca dosarul inca nu a ajuns la parchet. Va multumesc anticipat!