avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sechestru abuziv pe utilaje, stoc de marfa si bunuri ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sechestru abuziv pe utilaje, stoc de marfa si bunuri personale

Buna ziua.Am avut un spatiu de productie inchiriat de la o persoana juridica in care am desfasurat activitati de fabricare a mobilei. Nu am mai achitat chiria in ultimele 3 luni, iar in data de 08.06.2010 cand am intentionat sa eliberez spatiul si sa imi iau utilajele si celelalte bunuri, dupa ce am intrat in spatiu, am fost bruscat si impiedicat de proprietar si angajati ai acestuia - care au sosit ulterior intrarii mele acolo - sa mi le iau. Mentionez ca am intrat in spatiu descuind usa in mod normal si ca proprietarul fusese informat de intentia mea de a elibera spatiu si a fost verbal de acord, spunand ca are oricum alt client. Proprietarul a sudat usile de acces in spatiu si mi-a sechestrat bunuri ale societatii si bunuri personale in valoare de aprox 100.000 ron.Mentionez ca nu am facut cerere scrisa de reziliere, nu am primit notificare de reziliere unilaterala din partea proprietarului si nu am incheiat nici un fel de intelegere scisa privitoare la datorie si modalitatea de plata a ei. In data de 08.-6.2010 am depus in instanta cerere de asigurare dovezi si ridicare a bunurilor in prezenta executorului judecatoresc care a primit termen in luna august 2010. Deoarece spatiul se afla intr-un oras in jud. Arges in care proprietarul spatiului are o influenta considerabila, la politie nu mi s-a primit nici o plangere pana la date de 13.07.2010 cand am insistat temeinic sa mi se primeasca plangerea de sechestru de bunuri. Intentionez sa intru in spatiu taind sudurile usilor si sa imi iau utilajele si stocul de marfa, deoarece am nevoie de ele pt. a-mi desfasura activitatea. Mentionez ca de la data sechestrului bunurilor nu am mai desfasurat nicio activitate economica, avand deja mari restante catre clienti. Ce ma sfatuiti sa fac ? Cu respect, adina m.
Cel mai recent răspuns: Anne_31 , utilizator 22:54, 11 Iulie 2011
Buna ziua!
Cum ati rezolvat problema?
Ma aflu intr-o situatie identica,dar in Bucuresti.
Raspunsul dvs. m-ar ajuta enorm. Sunt disperata deja. Nu stiu ce sa mai fac.
Va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestrare bunuri cristian p cristian p Am sistat activitatea societatii datorita pierderilor. Am avut un contract de comodat asupra spatiului cu proprietarul, persoana fizica, pe o perioada de cinci ... (vezi toată discuția)
Pfa sudor - sediul costel felciuc costel felciuc eu vreau sa devin pfa in sudura am experienta 25 de ani autorizatie valabila 2ani ca sudor pt oteluri speciale la submarine momentan voi sta un timp scurt in ... (vezi toată discuția)
Sechestrare de bunuri romeotgv romeotgv In noiembrie anul trecut am vrut sa inchiriez un spatiu comercial pentru a-mi deschide un magazin de second-hand.Am gasit un spatiu adecvat mie si am intrat cu ... (vezi toată discuția)