avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa sudor - sediul
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa sudor - sediul

eu vreau sa devin pfa in sudura am experienta 25 de ani autorizatie valabila 2ani ca sudor pt oteluri speciale la submarine momentan voi sta un timp scurt in tara dupa care vreau sa caut de munca in germania dar printre documente mi se cere un sediu pai ce sediu sa am ca doar nu sudez in apartamentu meu cine are nevoie de serviciile mele ma cheama si daca are tot cei trbuie execut sudura cu utilajul lui daca e o lucrare mai mica am un minim de scule aparat de sudura autogen polizor bormasina etc unde ma ancadrez cu aberatia asta
Cel mai recent răspuns: oti , utilizator 09:43, 9 August 2010
Daca aveti PFA , aveti si sediu, altfel nu ati fi fost autorizat.
Este vorba de un punct de lucru, de un atelier in care sa va desfasurati activitatea.
da aveti nevoie de un "sediu profesional" pt. a "sti" statul unde sa va gaseasca daca uitati cumva sa -i platiti darile :D

Chiar daca veti avea sediul in ap. d-voastra activitatea o veti desfasura in afara sediului si veti autoriza codul CAEN respectiv- ambulant
Ultima modificare: Duminică, 8 August 2010
oti, utilizator
Si eu sunt PFA si la rubrica "locul desfasurarii activitatii" scrie "la domiciliul clientului"
cioan a scris:

Si eu sunt PFA si la rubrica "locul desfasurarii activitatii" scrie "la domiciliul clientului"

Sunt situatii total diferite.
Dvs. desfasurati o activitate care se preteaza a fi practicata intr-un birou de apartament, iar userul doreste o activitate care necesita un spatiu adecvat, respectiv un atelier dotat cu curent trifazic, spatii de depozitare in sigutanta a buteliilor de oxigen, de acetilena, (daca are si autogen)...
Asta nu se poate intr-un apartament, si chiar daca va desfasura activitatea la domiciliul clientului, tot la atelier va trebui sa le depoziteze.
Ultima modificare: Luni, 9 August 2010
Marcel Mihalache, Avocat
Userul spunea :
cine are nevoie de serviciile mele ma cheama

deci indiferent daca presteaza activitate pentru care are nevoie de laptop si birou sau daca are nevoie de un aparat de sudura portabil , acestea le va "depozita" la sediu iar activitatea efectiv o va desfasura la beneficiari ,cum spunea si cioan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afacere atelier Darius_Tim Darius_Tim Buna , Am 18 ani , sunt elev in clasa a 12 a si am o intrebare despre infiintarea unui atelier de sudura . Tatal meu doreste sa deschida un atelier de sudura ... (vezi toată discuția)
Fisa de post - ajutor eujad eujad ma puteti ajuta cu fisa d epost ptr subinginer, tinichigiu auto, sudor?Multumesc (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate activa cu i.i. sau p.f.a. in comunitatea europeana? ContSters158415 ContSters158415 De exemplu, daca am o Intreprindere Individuala cu profil Servicii de Curatenie. ea fiind inregistrata in RO, avand si codul de TVA eliberat (acesta fiind util ... (vezi toată discuția)