avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Activitate enka83

Activitate enka83

asa este,insa,nul sau nu,am semnat,aditional ,acel acord prin care renunt si mi s-au dat si cateva salarii compensatorii,desi era vorba de incetare prin acord,nu de concediere;mai mult decat atat,nu mai pot ataca decat acordul de incetare,nu si Decizia de incetare CIM propriu-zisa,a trecut termenul....#-o
multumesc pt sfaturi...cred ca mai bine o las balta....:D
stiu ca nu ar chiar ok,insa,la fel de bine si instanta ar putea sa vada ca ..bine bine,am luat niste salarii compensatorii,desi nu a fost vorba de concediere colectiva,ci de 55 b,acordul partilor,am mai semnat si hartia aceea aditionala prion care renunt la orice alta pretentie decurgand din CIM ,raporturi de munca etc,iar acum vin si spun ca domne,vreau si banii pe co neefectuat .....poate apoi se intoarce impotriva mea angajatorul sa conteste si el acordul si imi cere compensatoriile inapoi....#-o
asa este,scrie negru pe alb in acord cu partile renunta la orice pretentie una impotriva celeilalte...ma deruteaza articolul din Codul Muncii,compensarea in bani a co neefectuat opereaza in cazul incetarii CIM.As avea castig de cauza in instanta ?nu am avut decat cateva zile de concediu anul trecut,anul acesta deloc...multumesc mult pt raspunsuri.
buna ziua,as vrea sa intreb daca ,in cazul in care un CIM inceteaza prin acordul partilor,impreuna cu acordarea a cateva salarii compensatorii,mai este obligatoriu sa mi se achite plata concediului neefectuat?mentionez ca am facut cerere de desfacere a CIM,s-a emis decizia de incetare prin acord ,iar aditional am semnat si un acord de incetare prin care partile renunta la orice pretentii pe care le-ar putea avea una impotriva celeilalte ,pretentii care ar putea sa decurga din CIM;raporturile de munca si nu numai...deci..avand in vedere acest acord,mai am dreptul sa primesc banii pe coneciu neefectuat?multumesc anticipat!