pana la sentinta finala are numai ea dreptu la copii unu e la mine acasa la domiciliu lor si ma ameninta cu politia ca vine si mil ia azi ea neavand conditii ce sa fac?
sincer iti spun mai asteapta si eu am luoat o fata de tanara cruda la minte iubire pana la dumnezeu mia facut 2 copii am iubito si o mai iubesc dar ea numai, ia ajuns ma parasit a placat la ai ei si vrea sa imi ia si copii , am plimbatu in tara in spania iam oferit ce na avut si acu ma lasat pacat gandestete bine de tot. sa fereasca dumnezeu sa ajungi ca mine sau sa treci prin ce trec eu multa bafta
in afara de baieti mei mai sunt 3 copii ai lor sub 11 ani si cu ai mei 2 sunt 5 copilasi de care avea grija o cumnata dea mea de 16 ani care a fugit ier de acasa lasand msj ca sa saturat
sunt tata a doi copii sotia a plecat neam certat si sa dus la mama soacra lund si copii cu ea 2 baieti frumosi ca 2 flori sunt distrus nu stiu ce sa ma fac simt ca inebunesc vrea sa bage divort si ma ameninta ca imi ia copii , acasa la ei stau 11 persoane in 3 camere nu au baie in casa nu au conditii cand am luat un copil acasa era murdar nespalat am inebunit nu mai stiu ce sa fac si legea din cate stiu ii da copii ei mai bine mor va jur acum ca vb cu voi sincer va spun ca daca imi ia copii ma sinucind ce sa fac?????