avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minori

sunt tata a doi copii sotia a plecat neam certat si sa dus la mama soacra lund si copii cu ea 2 baieti frumosi ca 2 flori sunt distrus nu stiu ce sa ma fac simt ca inebunesc vrea sa bage divort si ma ameninta ca imi ia copii , acasa la ei stau 11 persoane in 3 camere nu au baie in casa nu au conditii cand am luat un copil acasa era murdar nespalat am inebunit nu mai stiu ce sa fac si legea din cate stiu ii da copii ei mai bine mor va jur acum ca vb cu voi sincer va spun ca daca imi ia copii ma sinucind ce sa fac?????
Cel mai recent răspuns: Calina Sorescu , Mediator 16:09, 16 Iulie 2011
Fiti linistit!In caz de divort,niciodata Protectia Copilului nu va accepta sa-i dea ei copii in conditiile descrise.
in afara de baieti mei mai sunt 3 copii ai lor sub 11 ani si cu ai mei 2 sunt 5 copilasi de care avea grija o cumnata dea mea de 16 ani care a fugit ier de acasa lasand msj ca sa saturat
Faci urgent o cererea de divort cu cererea de ordonanta presidentiala, prin care se adopta o decizia urgent care este valabila in decursul procesului. Angajez avocat cat mai repede. Si gandestete ce sunt copii in orice caz a lui Dumnezeu. Nu tu ai drept asupra ei, ai mai multe obligatiile, intre ele sa bagi cat de urgent divortul.
pana la sentinta finala are numai ea dreptu la copii unu e la mine acasa la domiciliu lor si ma ameninta cu politia ca vine si mil ia azi ea neavand conditii ce sa fac?
are vreo putere politia sa vina sa imi ia copilu de acasa fara o hotarare judecatoreasca

Alte discuții în legătură

Divort abcdc abcdc am un frate care va divorta.sotia a plecat de acasa lasan-dui fratelui meu cheile de la casa si tot odata luindu-si si hainele! intrebarea mea este: daca sunt ... (vezi toată discuția)
Recuperari (constructie pe terenul altuia) constantin-mihai constantin-mihai Buna ziua , daca poate cineva sa ma ajute , am investit o suma de banii in materiale de constructie intr-o curte care nu imi apartine , cu ... (vezi toată discuția)
Procedura legala pentru a fi alaturi de fetita mea chitaru chitaru Buna seara, Va rog sa ne ajutati in legatura cu o problema a fratelului meu. Este casatorit dar s-a despartit de sotia sa adica a parasit domiciulul.Din ... (vezi toată discuția)