avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minori

sunt tata a doi copii sotia a plecat neam certat si sa dus la mama soacra lund si copii cu ea 2 baieti frumosi ca 2 flori sunt distrus nu stiu ce sa ma fac simt ca inebunesc vrea sa bage divort si ma ameninta ca imi ia copii , acasa la ei stau 11 persoane in 3 camere nu au baie in casa nu au conditii cand am luat un copil acasa era murdar nespalat am inebunit nu mai stiu ce sa fac si legea din cate stiu ii da copii ei mai bine mor va jur acum ca vb cu voi sincer va spun ca daca imi ia copii ma sinucind ce sa fac?????
Cel mai recent răspuns: Calina Sorescu , Mediator 16:09, 16 Iulie 2011
Stimata dna.mediator Sorescu,
Acesta este subiectul deschis de dl.lupu14.Nu inteleg de ce mie [si de ce aici] imi explicati avantajele medierii...Cunosc Legea nr.192/2006.Recunosc ca nu am inteles expresiile: ''informarea si consilierea fiind gratuita'' si ''iar mediatorul nu face altceva decat{...}sa negocieze in ce priveste interesele lor legitine''...Privitor la subiectul deschis de dl.lupu14,si eu am recomandat sa inceapa tot cu medierea.Cum promisiunile si rugamintile nu au avut efect,prezenta actelor ce le-am recomandat la eventuala mediere,aveau ca scop de a arata sotiei si alta latura a problemei.
Aceeasi zi placuta! :)
Stimate nyan
OK, cred ca a fost o neintelegere... :)
Sa auzim de bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort abcdc abcdc am un frate care va divorta.sotia a plecat de acasa lasan-dui fratelui meu cheile de la casa si tot odata luindu-si si hainele! intrebarea mea este: daca sunt ... (vezi toată discuția)
Recuperari (constructie pe terenul altuia) constantin-mihai constantin-mihai Buna ziua , daca poate cineva sa ma ajute , am investit o suma de banii in materiale de constructie intr-o curte care nu imi apartine , cu ... (vezi toată discuția)
Procedura legala pentru a fi alaturi de fetita mea chitaru chitaru Buna seara, Va rog sa ne ajutati in legatura cu o problema a fratelului meu. Este casatorit dar s-a despartit de sotia sa adica a parasit domiciulul.Din ... (vezi toată discuția)