r.gabi a scris:
Scrie in dispozitivul sentintei ca va obliga la suma "X" reprezentand contravaloarea onorariului avocatului din oficiu sau ca va obliga la plata cheltuielilor judiciare catre stat ?
Este important sa citati ,daca se poate , ce scrie in dispozitivul sentintei de condamnare (de la "pentru aceste motive in numele legii hotaraste" in jos).
Daca in acest dispozitiv se face o asemenea mentiune , puteti exercita calea legala de atac impotriva respectivei sentinte cu privire la acest aspect , cel al cuantumului cheltuielilor judiciare.
Nu pot cita deoarece nu am primit nici o instintare in scris. Am fost informat telefonic de catre avocatul meu care mia comunicat sentinta si acest aspect cu care nici lui nu i sa parut normal. Bineinteles ca am intrebat cum este posibil asa ceva, insa nu mi-a putut da un raspuns, urmand sa se intereseze si sa revina cu un telefon.(cred si eu asa ceva rar tie dat sa vezi) Luni o sa ma prezint la respectivul tribunal si voi cere sa mi se comunice in scris sentinta pronuntata si atunci o sa pot cita cu exactitate.
Multumesc