avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate tudosaloredana

Activitate tudosaloredana

Multumesc mult!
As dori sa infiintez o asociatie non profit. si nu stiu care este patrimoniul minim pe care trebuie sa il depun la banca. Va multumesc!
Răspuns la discuția Titlu executoriu
Si daca inregistram autoturismul dupa 01.10.2011?
In data de 09.09.2011 am inregistrat la Consiliul local al localitatii unde locuiesc un autoturism in vederea obtinerii de numere provizorii. In acel moment mi s-a comunicat ca voi avea de platit un impozit in valoare de aproximativ 500 lei.
Ieri, in data de 01.11.2011 am primit prin posta de la Primaria unde locuiesc, un titlu executoriu din data de 10.10.2011, prin care ma obliga sa platesc acest impozit in termen de 15 zile.
Intrebarea mea este daca acest titlu executoriu nu este intocmit cumva abuziv.
Nu pot eu plati aceasta suma pana la sfarsitul anului in curs?
De exemplu daca vand autoturismul, am obligatia sa platesc aceasta suma chiar daca acesta a fost inregistrat pe rolul meu doar 2 luni?
Vreau sa mai mentionez ca in data de 12.10.2011 am solicitat de la Primarie un certificat fiscal, pe care aveam sold 0.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Executare silita
Multumesc frumos de raspunsuri.
Am un prieten, care in urma unei hotarari judecatoresti trebuie sa restituie o suma de bani unei terte persoane. In acest moment nu poate plati aceasta datorie. In curand se va face o executare silita. Pe numele sau are un autoturism inregistrat si inmatriculat in Spania. Poate sa i se puna sechestru pe acest bun, chiar daca e inmatriculat in alta tara?