avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Activitate elykiss

Activitate elykiss

Inca o data va multumesc!
BUNA ZIUA!Sotul s-a hotarat si spune ca si el doreste sa divorteze.CUM SE POATE ,DACA SE POATE DIVORTA DE COMUN ACORD?Avem nevoie de martori sau se poate fara ,martori si fara avocati ?Daca puteti va rog sa-mi spuneti ce si cum trebuie sa facem?Va multumesc mult!
Multumesc mult!Asa voi proceda ,adica voi apela la un avocat pt redactarea actiunii de divort iar de restul actelor +taxele si depunerea acestora la tribunal ma voi ocupa personal,iar pana la inceperea procesului sper sa imi pot permite un avocat.
Deoarece momentat nu dispun de resurse financiare pt a angaja un avocat pot sa inaintez cererea de divort in caz ca as fi ajutata sa redactez o cerere de divort de o persoana cu cunostinte in drept dar fara experienta sau as risca prea mult?Daca sotul ar inainta divort inaintea mea as fi in dezavantaj ?
Ne-am casatorit dupa ce am avut copilul mai mult pt a avea acelasi nume de familie si nu ne intelegem de multi ani,doar ca am amanat si am evitat un divort ,As fi dorit sa divortam din culpa comuna ,dar sotul nu accepta asa ceva chiar ma ameninta cu fiecare ocazie ivita ,ultima data a facut asta in prezenta copilului.Am cerut consultanta unui avocat ,chiar am platit pt consultanta oferita iar dupa 3 zile el s-a oferit sa-l ajute pe sotul intr-un eventual divort si nu am mai avut curaj sa merg mai departe.Cred ca ar fi normal sa caut un alt avocat dar imi este foarte teama sa nu pierd fetita,cu toate ca nici mama lui ,a sotului cu care am locuit in aceeasi casa nu are ce sa imi reproseze in privinta preocuparii mele pt fetita.Va multumesc !
buna ziua!As dori un sfat in ce priveste sansele mele de a realiza un divort cand sotul se opune.Am parasit domiciliul conjugal de 2 luni impreuna cu fetita mea de 6 ani iar de atunci la insistentele sotului plimbam copilul de la mine la el deoarece el sustine ca nu am nici un drept sa tin doar eu copilul,nici nu intentionez dar acum pt fetita e f traumatizant..Vreau sa stiu daca intentez divort si eu am parasit domiciliul si sotul ma acuza de infidelitate pot sa pierd custodia fetitei?
Mentionez ca timp de 6 ani am fost ingrijitor pt persoana cu handicap,fetita mea avand probleme de sanatate ,si singura mea grija a fost copilul .din octombrie 2010 m-am angajat ,iar de atunci soacra mea a ingrijit fetita in zilele in care mergeam la munca.Va multumesc!