avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters215829

Activitate ContSters215829

Răspuns la discuția partaj concubinaj
am un divort in curs in care nu sunt probleme,sotia nu are pretentii,la ceea ce am facut impreuna cu conubina,care ma da in judecata pentru pataj
exista psibilitatea ca la partaj sa cer sa dovedeasca veniturile si eu sa vin cu ale mele,apoi sa cer sa se tina cont de acestea?
Motivul ar fi protejarea bunurilor,deoarece ea a parasit locuinta,furand si un lant de 19 gr de aur ce-mi apartinea dar n-am facut plangere pt furt,inca o iubesc si nu pot sa-i fac rau.Acum e invatata sa spuna ca eu voi instraina din bunuri. Chichite avocatesti !
Nu am divortat inca,e in curs,la primarie iar partajul la divort se face amiabil.Eu las totul la sotie,ea nu are pretentii la ce am facut in timpul concubinajului.Daca concubina introduce actiunea procesuala, fiind in somaj,nu plateste taxa de timbru, dar zice ca eu voi palati cheltuielile de judecata ii da av banii pt evaluator sau evalueaza la o suma mai mare si cer eu evaluator,pe care il voi plati
nedivortat,traiesc in concubinaj de11 ani,acum vrea partaj.Locuinta 50&50 %,doua autoturisme pe numele meu,rate pt unul pana in 2014,celalalt imprumut pt nevoi pesonale pe numele meu,de palatit pana in 2915.In afara de locuinta,mobila etc. poate ridica pretentii la autoturisme? Ea salariu minim eu 20 mil. Nu am av deoarece inca n-a deshis actiunea.Av ei,ia zis ca pote cere ordonanta prezidentiala prin care se dispune sigilarea apartamentului si eu voi ramane in strada pana la terminarea procesului. Ce sa fac?