daaa, se pare ca bun cadou le-am facut socrilor dupa nunta noastra, in loc sa ni-l faca ei noua.Cit despre sot ............nu prea are el cuvint in fata lor.......va trebui sa rabdam, sa-i slujim cu mult spor ca sa nu-i suparam.............ca de altfel vom ajunge in strada. Multumesc frumos pentru informatie si sfaturi ! ( asa e omul la necaz si disperare cauta sperante, care uneori sunt irealizabile).
Cineva ne-a zis ca odata traiti acolo mai mult de 10 ani, vom avea si noi drepturi ca proprietari. Dar nu-mi prea vine a crede.......Dar odata cu trecerea lor din viata......ce se poate intimpla ?
Buna ziua! Am o problema care ma framinta de mai bine de 5 ani. Acum 5 ani in urma, m-am casatorit, dupa un an am nascut un baietel, mai apoi am cumparat un apartament cu o odaie din banii cistigati la nunta. Din anumite suspiciuni si siretlicuri ale soacrei mele, acest apartament a fost inregistrat pe numele socrilor. La inceput nu m-ia parut suspicios fiind un copil naiv inca pe atunci, dar de la o vreme socrii nici nu vor sa auda de trecerea apartamentului in posesia noastra si nici chiar de o posibila resedinta in acest apartament. Trebuie sa mentionez ca toate serviciile comunale sunt achitate la timp de noi, traim deja de 5 ani, dar in orice moment putem fi dati afara. Ce am putea face ? Chiar nu avem nici un drept la acest apartament. Traim cu frica ca in orice moment , putem supara soacra, iar ea in orice moment ne poate da afara. Nici nustiu ce sa facem. Oferiti-mi va rog niste informatii la aceasta probleme. ( imi cer scuze pentru ca nu am utilizat termeni juridici).